Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Πολιτική απάτη άνευ προηγουμένου τα “μαϊμού” προνοιακά επιδόματα


«Σήμερα ο κ. Βρούτσης αποκάλυψε άθελα του την τεράστια μνημονιακή παραπληροφόρηση σχετικά με τα προνοιακά επιδόματα.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο υφυπουργός Εργασίας κ. Κεγκέρογλου είναι πλέον χαμένοι μέσα σε μια θάλασσα από ψέματα που χρησιμοποίησαν για να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό λαό. Στόχος τους ήταν να τον πείσουν πως «όλοι μαζί τα φάγαμε».


Θυμίζω ότι κατά την πρόσφατη (12-12-2013) συζήτηση σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης μου, ο υφυπουργός Εργασίας ενημέρωσε τη Βουλή πως μέσα στο 2013 εντοπίσθηκαν 36.294 περιπτώσεις «μαϊμού» δικαιούχων!

Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι το πραγματικό νούμερο ανέρχεται μόλις στο 3% εκείνου που προπαγάνδιζε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και πιθανότατα βρίσκεται πολύ χαμηλότερα καθώς οι αχρεωστήτως καταβληθείσες παροχές δεν οφείλονται αναγκαστικά σε παρανομίες.

Τελικά αποδείχθηκε πως ο ψεύτης και ο πολιτικός απατεώνας τον πρώτο χρόνο χαίρονται…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.