Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Ραχήλ Μακρή: Στη Δικαιοσύνη οι κανίβαλοι του μορφώματος της «δημόσιας» ραδιοφωνίας

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΗΜΟΣΙΟ» ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ κ. ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ
«Αντιλαμβάνομαι την πολιτική κριτική, αλλά απορρίπτω τον κατευθυνόμενο πολιτικό κανιβαλισμό. Τα όσα προφανώς κατ’ εντολή Μαξίμου εξαπολύει το «δημόσιο» ραδιόφωνο σε βάρος βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι πλέον θέμα εισαγγελέα.
Επειδή σε αυτή τη λογική του κανιβαλισμού στόχευσαν και εμένα, προαναγγέλλω ότι θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη εναντίον του παράνομου μορφώματος του δημόσιου «ραδιοφώνου» και φυσικά εναντίων των παπαγάλων που χρησιμοποιούν τα μικρόφωνά του.

Τέλος καταγγέλλω τον προεδρεύοντα της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής κ. Τραγάκη, ο οποίος μου έκλεισε τα μικρόφωνα και μου απαγόρευσε να καταγγείλω το γεγονός κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησής μου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Τους παραδίδω στην κρίση του ελληνικού λαού».

Ακολουθεί ο σύνδεσμος του βίντεο από την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής της Επίκαιρης ερώτησης της κ. Ραχήλ Μακρή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.