Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Μια παγκόσμια υπερδύναμη σε καταστολή. ή τώρα ή πότε...

Υπάρχει μία παγκόσμια υπερδύναμη που κρατά την ρομφαία του δικαίου.

Χτισμένη πάνω στα βήματα του Αλεξάνδρου, υπό την διδαχή του Αριστοτέλη και την σοφία του Πυθαγόρα.

Υπερδύναμη που γιγαντώθηκε από την διδασκαλία του φωτός και της αλήθειας, με το αίμα της θυσίας του Εσταυρωμένου.

Μία υπερδύναμη από τον Άνθρωπο για τον άνθρωπο. Τόσο αρμονική όσο η σχέση των Γηγενών με την Γη.

Μία υπερδύναμη σε καταστολή και αργό ακρωτηριασμό, όπως η Ελλάδα.

Για να δολοφονηθεί χωρίς να σηκώσει κεφάλι από τους μισάνθρωπους εισβολείς, φορείς της αδικίας, της κλοπής, της μισαλλοδοξίας.

Από τον Αττίλα μέχρι τον Χίτλερ, από τον Ταμερλάνο μέχρι τις ορδές των Κλίντον, αυτός ήταν πάντα ο πρώτος στόχος.

Οι μαζικότερες γενοκτονίες είχαν στόχο τα έθνη της. Ως γότθοι, ως Γερμανοί, ως Πορθητές ή Ετσεβίτ, ένας ήταν ο σκοπός.

Μικρά Ασία; Ποτάμια αίματος Ορθοδόξων γηγενών. Παγκόσμιοι πόλεμοι; Ποταμια αίματος Ορθοδόξων γηγενών. “Βοσνίες”; Μόνον Ορθόδοξοι οι σφαγιασθέντες. Κοσσυφοπέδια; Ομοίως.

Οι Γαλλίες έπεσαν αναίμακτα. Η Ελλάδα, η Σερβία, η Ρωσία; Δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς, ακόμα και “υπό κατοχή”. Όλοι τα έβρισκαν, προκειμένου να χύσουν το αίμα των εθνών της Παγκόσμιας υπερδύναμης.

Οθωμανισμός; Παντουρανισμός; Παγγερμανισμός; Μπολσεβικισμός; Ναζισμός; Ισλαμισμός; Ορθόδοξα τα ποτάμια αίματος.

Μα η μεγάλη υπερδύναμη πάντα σε καταστολή, ακρωτηριασμένοι. Οθωμανική επαρχία, Σιδηρούν παραπέτασμα, Νατοϊκές δυνάμεις, Ευρωπαϊκή Ένωση, πάντα μία ταμπέλα για να διχάζει την μεγάλη Υπερδύναμη.

Κανένας δεν σεβάστηκε τον άνθρωπο και την Γη, όπως η παγκόσμια Υπερδύναμη. Γυναίκες, παιδιά, αδύναμοι και πλάση υπό την αγκαλιά του δικαίου. Μια υπερδύναμη με καρδιά Ελληνική, που αγκάλιασε όλους τους Γηγενείς από την Βακτριανή μέχρι την υποσαχάρια Αφρική. Χωρίς δεσμά δουλείας.

«Όστις θέλει οπίσω μου ακολουθείν, απαρνησάσθω εαυτόν και αράτω τον σταυρόν αυτού και ακολουθήτω μοι»

Η μόνη απάντηση για ανθρωπιά, δικαιοσύνη, για αρμονία κοινωνίας, εθνών και Γης, είναι η αφύπνιση της Παγκόσμιας Υπερδύναμης. Ή τώρα, ή ποτέ.

 olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.