Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Τέρενς Κουίκ: Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα δώσουμε καμιά συναίνεση σε ένα νέο σχέδιο Ανάν

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
«Μετά το ξεπούλημα του ονόματος Μακεδονία ετοιμάζουν δεύτερο σχέδιο Ανάν για το Κυπριακό. Αποδέχονται ως συνομιλητή το ψευδοκράτος
και μια τέτοια ενέργεια αποτελεί έμμεσο (αν όχι και άμεσο) βήμα για αναγνώριση. Το Κυπριακό είναι θέμα εισβολής και κατοχής και βλέπουμε με την επερχόμενη διχοτόμηση, να μπαίνουν στην ίδια μοίρα εισβολείς και κατεχόμενοι.

Η Ελλάδα πρέπει να κρατήσει εθνική στάση, στον δρόμο που χάραξε με την γενναία πατριωτική πολιτική του ο Τάσσος Παπαδόπουλος και να μην επιτρέψουμε να χαθεί εθνικό έδαφος.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα δώσουμε καμιά συναίνεση σε ένα νέο σχέδιο Ανάν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.