Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Έλεος αγύρτες...

Πόσο γελοίοι ..
και πόσο διαπλεκόμενοι, είναι όλα αυτά τα ανθρωπάρια..
οι παλιάτσοι που θέλουν να λέγονται υπουργοί ...
όταν αυξάνουν τα τέλη στα διόδια έτσι απλά..


και υποστηρίζουν μετά μανίας τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων, σε βάρος του ελληνικού λαού..
σε βάρος της οικονομίας, της μετακίνησης αγαθών και ανθρώπων...
Πόσο γελοίοι είναι όταν στην απέλπιδα αυτή προσπάθεια τους προσπαθούν να μας πείσουν ότι ότι κάνουν το κάνουν για το καλό μας ..για να μα σώσουν..
Πόσο αστείοι είναι όταν υπογράφουν σχεδόν καθημερινά χαριστικές και προδοτικές συμβάσεις και έρχονται στην συνέχεια και έχουν το θράσος να διεκδικούν την ψήφο μας...
Έλεος αγύρτες...
Έλεος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.