Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει δημόσιες σχέσεις και εμείς πληρώνουμε!!!

Διάβασα ότι ο Γεωργιάδης πάει στο Χάρβαρντ για να μιλήσει.
Λέω... άμα τον κάλεσαν καλά κάνει.
Μετά διαβάζω ότι τον κάλεσε ένας σύλλογος φοιτητών.
Λέω αν πήρε άδεια, καλά κάνει και πάει. Κάπως πρέπει να βγάλουν τα πτυχία τους οι φοιτητές.
Στο τέλος διαβάζω ότι όχι μόνο δεν πήρε άδεια, αλλά πήρε μαζί του και τον υπεύθυνο τύπου του και φυσικά υπάρχει σχετική δαπάνη στην Διαύγεια όπου φαίνεται πως του πληρώνουμε εισιτήρια και για τους δύο και  αποζημίωση για τις ημέρες που θα λείπουν!!!
Ε όχι. Αυτό πάει πολύ. Ο Άδωνις πήγε ένα ταξιδάκι για να κάνει δημόσιες σχέσεις και το πληρώνουμε εμείς;
Ποια είναι η επίσημη δουλειά που πήγε να κάνει ο Άδωνις; Να μιλήσει σε ένα σύλλογο φοιτητών; Αυτό είναι επίσημο; Αν πήγαινε στον ΠΟΥ για παράδειγμα να πω ότι είχε και επίσημη δουλειά. Αλλά δεν είχε.
Τι λέει η κυβέρνηση; Ο Σαμαράς τα επιτρέπει αυτά; Μήπως να δώσει καμία από τις εντολές εκείνες για τις οποίες είναι τόσο γνωστός; 
 
http://vaspersview.blogspot.gr/2014/02/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.