Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Αυτή είναι η λύση για την Ελλάδα! Χρεωμένοι για άλλα 50 χρόνια!

oikonomia-elladas-1Το σχέδιο που εξετάζει αυτή τη στιγμή η Ευρώπη έδωσε στη δημοσιότητα το δίκτυο Bloomberg, επικαλούμενο δύο αξιωματούχους που γνωρίζουν καλά τις συνομιλίες της ΕΕ για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το σχέδιο, οι λήξεις των ελληνικών ομολόγων θα επιμηκυνθούν από τα 30 στα 50 χρόνια, ενώ θα μειωθούν και τα επιτόκια δανεισμού κατά 50 μονάδες βάσης (0,5%), αλλά για το πρώτο μνημόνιο.

Την ίδια ώρα, ετοιμάζεται και τρίτο δάνειο, χωρίς να αναφέρεται κάτι επιπλέον.

“Δεν έχει αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά στην περίπτωση της Ελλάδας”, υποστηρίζει σήμερα κορυφαίος Γερμανός αξιωματούχος, κληθείς να σχολιάσει το σημερινό δημοσίευμα του Bloomberg.

Επί τοις ουσίας όμως, το Bloomberg απλά εξειδίκευσε το σενάριο που φημολογούνταν ότι έχουν αποφασίσει οι Ευρωπαίοι εδώ και καιρό.

Αν περάσει αυτή η «λύση», τότε η Ελλάδα θα είναι χρεωμένη μέχρι το 2060!

olympia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.