Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Όλι Ρεν: Η καθυστέρηση για το 3ο πακέτο..οφείλεται στους Έλληνες

Ο ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν θεωρεί υπεύθυνη την Ελλάδα για το γεγονός ότι οι αποφάσεις για ένα τρίτο πακέτο στήριξης μπορούν να ληφθούν το νωρίτερο μετά τις ευρωεκλογές.
Σε συνέντευξή του προς την εβδομαδιαία οικονομική
επιθεώρηση Wirtschaftswoche ο Όλι Ρεν αναφέρεται στην πρόκληση των ευρωεκλογών, στην τραπεζική ένωση και στο ελληνικό πρόβλημα. Σε ερώτηση σχετικά με την απόφαση για ένα τρίτο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας που αναμένεται να ληφθεί τον Αύγουστο, ο ευρωπαίος επίτροπος απαντά ότι θα πρέπει να συγκεντρωθούν όλα τα δεδομένα και στα τέλη Απριλίου να παρουσιαστεί μία ξεκάθαρη εικόνα για το έλλειμμα του προϋπολογισμού για το 2013, από το οποίο –μεταξύ άλλων- θα κριθεί η βιωσιμότητα του χρέους. Ο κ. Ρεν θεωρεί ότι το τρέχον πρόγραμμα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και υπογραμμίζει κατόπιν σχετικής ερώτησης: «Η εν εξελίξει αξιολόγηση διαρκεί τώρα εδώ και έξι μήνες και για τις καθυστερήσεις υπαίτιοι είναι οι Έλληνες». Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.