ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ:ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΤΟΥ Τ.Τ. ΚΑΙ ΤΩΝ CDS..

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
«ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΤΟΥ Τ.Τ. ΚΑΙ ΤΩΝ CDS. Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΑΜΕΙΩΤΑ»
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε το εξής σχόλιο, απαντώντας σε Ερώτηση δημοσιογράφου:


«Οι νέες δικαστικές εξελίξεις δικαιώνουν απόλυτα τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και προσωπικά τον Πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο
για τις θέσεις του, που χρόνια διατύπωνε και για τα CDS και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (για να μην αναφερθώ και στα τόσα άλλα για τα οποία μάχεται και που ξεκινούν από τα εξοπλιστικά και την Ζήμενς και καταλήγουν στις αναθέσεις έργων και την χειραγώγηση των ΜΜΕ).

Είναι ο αγώνας για την κάθαρση του οικονομικοπολιτικού συστήματος, την επιβολή των μέγιστων προβλεπομένων κυρώσεων στους συμμετέχοντες στην διαφθορά και την επιστροφή των κλεμμένων.

Κυρίαρχο στοιχείο αυτού του ολομέτωπου αγώνα είναι και η ανυποχώρητη στάση του Πάνου Καμμένου απέναντι στον Αντρίκο Παπανδρέου, αδελφό του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, με όσα δικαστήρια κι αν χρειαστούν, τα οποία, πάντως, μέχρι τώρα δικαιώνουν απόλυτα τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ.
Ζητάμε η Δικαιοσύνη να αφεθεί απερίσπαστη να διεξάγει την έρευνά της στην υπόθεση του ΤΤ και να «ακουμπήσει» όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, όσο υψηλά και αν βρίσκονται, είτε πολιτικοί είτε συγγενείς και φίλοι πολιτικών προσώπων.

Ο χειμαζόμενος λαός μας απαιτεί δικαίωση για την κατάντια που τον οδήγησαν κάποιοι οι οποίοι επί χρόνια έβαζαν το χέρι στο μέλι.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ακούσατε σήμερα το πρωί την σύζυγο του Προέδρου σας, την κα Έλενα Τζούλη, σε τηλεφωνική της παρέμβαση σε τηλεοπτικό κανάλι, τί είπε για τις δικαστικές διαμάχες του κ. Καμμένου;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Βεβαίως και μάλιστα με ικανοποίησαν απόλυτα τα λεγόμενά της. Η κα Τζούλη εκτός από μία γυναίκα που αγωνίζεται στο πλευρό του συζύγου της, είναι και μία εξαιρετική μαχόμενη δικηγόρος η οποία πάντα ζυγίζει τα λεγόμενά της. Άρα πάρτε στα πολύ σοβαρά τα όσα είπε για νέα στοιχεία που θα προκαλέσουν νέες εξελίξεις σε όλη αυτή την - κυρίως - ΠΑΣΟΚοβρωμιά, σε κάθε βρωμιά των όποιων επίορκων του όποιου χώρου, που προσπαθεί χρόνια να ξεσκεπάσει ο Πρόεδρός μας

Λίγο υπομονή. Κυριακή κοντή γιορτή. Αρκεί να αφεθεί - το επαναλαμβάνω - απερίσπαστη η Δικαιοσύνη».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω των εξελίξεων στο ΤΤ που είναι θέμα αιχμής για τους ΑΝΕΛ, ο Τέρενς Κουίκ ανέβαλε για την άλλη εβδομάδα το σημερινό προγραμματισμένο ταξίδι του στη Θράκη.

Νωρίτερα το πρωί είχε για το θέμα αυτό τηλεφωνική συνεργασία με τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, ο οποίος - όπως έχει ήδη ανακοινωθεί - βρίσκεται στο Λονδίνο και επιστρέφει απόψε.


Σχόλια