Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουν για μία ακόμα φορά, ότι θα σταθούν σθεναρά στο πλευρό του προσωπικού όλων των κλάδων των Ε.Δ και των Σ.Α στα δίκαια αιτήματά τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ
Το πρώτο βήμα για την δικαίωση αποτελεί η απόφαση - βόμβα της ολομέλειας του ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα του Νόμου 4093/2012, με τον οποίο η τροικανή συγκυβέρνηση επέβαλε τις βίαιες, απάνθρωπες και άδικες περικοπές, στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.


Η απόφαση δικαιώνει απόλυτα την εξ αρχής θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ότι ο νόμος είναι παράνομος και αντισυνταγματικός. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουν για μία ακόμα φορά, ότι θα σταθούν σθεναρά στο πλευρό του προσωπικού όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στα δίκαια αιτήματά τους, αναγνωρίζοντας τις καθημερινές τους θυσίες για την Πατρίδα και το δικαίωμα να ζουν με αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.