Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Σταυρούλα Ξουλίδου:"Σιγή ιχθύος από το ΣΥΡΙΖΑ για τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή του, κου Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.."

Δήλωση της βουλευτή Β´ Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Σταυρούλας Ξουλίδου, υπεύθυνης του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, για την αδράνεια των Ελληνικών Αρχών και την απάθεια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην προτροπή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κου Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, στους μουσουλμάνους της Θράκης για Απείθεια κατά των Νόμων.

«Σιγή ιχθύος από το ΣΥΡΙΖΑ για τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή του, κου Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος διεγείρει σε Απείθεια κατά των νόμων τους μουσουλμάνους της Θράκης και δε διστάζει να χρησιμοποιήσει προς εξυπηρέτηση των σκοπών του ανήλικους μαθητές.
Η στάση αυτή ξεπερνά τα όρια των μικροπολιτικών πρακτικών και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνη, εφόσον προτρέπει δημόσια σε μη αποδοχή της Πολιτείας και των Νόμων. Αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχει παρέμβει ακόμα εισαγγελέας σε εφαρμογή του άρθρου 183. Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τη στάση του βουλευτή του και η Κυβέρνηση να ενεργήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.