Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Η διεθνείς αμνηστία του ΟΗΕ. Η διεθνής βλακεία Και η χαζοαριστερά....

Από όσο γνωρίζω ο ΟΗΕ αλλά και όλα τα προηγμένα κράτη έχουν γραφεία και πρεσβείες και στην Τουρκία και στο Αφγανιστάν και στην Συρία και σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Θα μπορούσαν λοιπόν να δέχονται  στα κατά τόπους γραφεία τους,  τους κατατρεγμένους της Συρίας ή του Αφγανιστάν, αντί να τους προτρέπουν με τις διαδικασίες τους να ταξιδεύουν  ρισκάροντας  την ζωή τους.

Ακόμη καλύτερα θα μπορούσε  η διεθνείς βλακεία (αμνηστία) του ΟΗΕ να διαμοιράζει εξίσου τους αιτούντες άσυλο σε όλα τα κράτη αναλογικά του μεγέθους τους, ή της οικονομίας τους.
Και καλά η Ελλάδα είναι 10 εκατομμύρια αν όμως το Λουξεμβούργο των 450 000 κατοίκων ήταν  γεωγραφικά  στην θέση της Ελλάδας, πως θα μπορούσε να δεχτεί τόσους λαθρομετανάστες;
Η διεθνείς βλακεία (αμνηστία) του ΟΗΕ, αν πράγματι δεν θέλει να υπάρχουν θύματα στις θάλασσες  και αν δεν έχει οικονομικό ή πολιτικό συμφέρον από την τώρα κατάσταση, μπορεί να ανοίξει ένα κέντρο ασύλου στην Τουρκία και σε συνεργασία με την χώρα που επιθυμούν να μεταβούν οι πρόσφυγες, να τους παραχωρείται άσυλο και εισιτήριο να ταξιδέψουν.
Οι  επαγγελματίες ανθρωπιστές και  χαζοαριστεροί  έχουν κομματικό συμφέρον από την παρούσα κατάστασης.
Ο ΟΗΕ εξυπηρετεί γεωστρατηγικά και πολιτικά συμφέροντα, χωρίς να αποκλείεται και οικονομικά συμφέροντα με δεδομένο ότι η παρούσα κατάσταση διακινήσεις των λαθρομεταναστών δημιουργεί τζίρους πολλών δις.
Η όλη διαχείριση του προβλήματος δεν γίνεται με σκοπό την διάσωση των λαθρομεταναστών.
Γίνεται από μεριάς των ανθρωπιστών οργανώσεων και της διεθνούς βλακείας (αμνηστίας)  για πολιτικούς και κομματικούς λόγους κάνοντας αβάντα στους δουλεμπόρους των οποίων τα κέρδη αναβαίνουν όσο αυξάνονται οι ανθρωπιστές, αυξάνοντας ταυτόχρονα και τους νεκρούς λαθρομετανάστες στις παγκόσμιες θάλασσες.  
Εδώ έχουμε αγαστή συνεργασία της παγκόσμιας βλακείας (αμνηστίας) του ΟΗΕ των ανθρωπιστών χαζοαριστερών και των δουλεμπόρων.
Τα κέντρα υποδοχής προσφύγων  πρέπει να γίνουν στην Τουρκία στο Αφγανιστάν στο Πακιστάν και να στέλνονται αεροπορικών πληρώντας οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες τα εισιτήρια τους, θα τους κοστίζει λιγότερα και δεν θα πνίγονται.
Διαφορετικά, ας αποδεχτούμε την αύξηση  των νεκρών λαθρομεταναστών, για τα επόμενα πολλά χρόνια.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.