Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

Πρώην πρωθυπουργός στην φυλακή...(αλλά όχι στην Ελλάδα..στην Ρουμανία)

(Reuters) – To Ανώτερο δικαστήριο της Ρουμανίας καταδίκασε τη Δευτέρα, τον πρώην Πρωθυπουργό Αντριάν Ναστάζε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για δωροδοκία λόγω μιας σειράς καταδικαστικών αποφάσεων.
Η ποινή αυτή θα στείλει τον Ναστάζε πίσω στη φυλακή μόλις λίγους μήνες αφού εξέτησε την προηγούμενη ποινή του, επίσης, με την κατηγορία της διαφθοράς.

Η περίπτωση Ναστάζε χρονολογείται από το 2006, όταν οι εισαγγελείς κατηγόρησαν τον ίδιο και τη σύζυγό του, για δωροδοκία € 630.000.
Μαζί με τη σύζυγό του, ο Ναστάζε είχε επίσης κατηγορείται ότι διέταξε τους υπαλλήλους να παραβιάζουν τους τελωνειακούς κανονισμούς, προκειμένου να φέρει οικοδομικά υλικά και είδη οικιακής χρήσης από την Κίνα για τα σπίτια του στο Βουκουρέστι και ένα εξοχικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.