Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Δήμαρχος σκνίπα από το πολύ ποτό... βρίζει χυδαία!

Τον τίτλο του “πιο ρεζίλι Δημάρχου” θα μπορούσε να διεκδικεί χωρίς ανταγωνισμό ο Ρομπ Φόρντ, Δήμαρχος του Τορόντο, ο οποίος δεν σταματά να μας εκπλήσει.
Και τι δεν έχει κάνει. Video τον έχει «τσακώσει» να πίνει αλκοόλ και να παίρνει ναρκωτικά, στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Σε άλλο video, τον έχουμε δει να λικνίζεται υπό τους ήχους του Bob Marley, μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Στο τελευταίο και πιο πρόσφατο video, η κάμερα τον «τσάκωσε» και πάλι «τύφλα» στο μεθύσι, να βρίζει χυδαία και να μιλά ακατάληπτα!
Όπως θα δείτε κι εσείς, ο Δήμαρχος του Τορόντο βρίσκεται μέσα σε ένα fast food, και αφού «στολίζει» μέχρι και συνεργάτες του, αποφασίζει να μιλήσει ακατάληπτα σε μια τζαμαϊκανή διάλεκτο.
Μέχρι και τον αρχηγό της αστυνομίας της πόλης βρίζει στο ενός λεπτού video!
Και να φανταστείτε, πως ο εν λόγω κύριος ετοιμάζεται για τις επόμενες εκλογές, ενώ διαρρηγνύει τα ιμάτια του, πως πλέον είναι «καθαρός» και αποτοξινωμένος.
Έλα όμως που το video-ντοκουμέντο δεν «πείθει».

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.