Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Υπόκλιση στα ιδιωτικά συμφέροντα του 9,84;

984Μια ακόμα πρόεδρος του δημοτικού ραδιοφώνου, η τρίτη κατά σειρά που έχει ορίσει η διοίκηση Καμίνη παραιτήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Φεύγοντας, η κα Δωρή έκανε λόγο για υπόκλιση του Καμίνη στις «επιταγές της ευκολίας των ιδιωτικών συμφερόντων» και “πήρε μαζί” της το σύνολο των μελών του ΔΣ της παράταξής της, τα οποία επίσης παραιτήθηκαν.

Η εικόνα διάλυσης του άλλοτε κραταιού δημοτικού ραδιοφώνου δεν οφείλεται μόνο στην οικονομική κρίση όπως θέλει να μας παρουσιάζει ο κ. Δήμαρχος. Οφείλεται στην ανικανότητα διοίκησης της παράταξής του -στην οποία άλλωστε οι παραιτήσεις ξεκίνησαν από τις πρώτες μέρες από τους αντιδημάρχους, για όσους θυμούνται καλύτερα.
Όμως φαίνεται ότι στον 9,84 υπάρχει κάτι περισσότερο από ανικανότητα. Φαίνεται πως εκεί ο πρώην συνήγορος του Πολίτη αποφάσισε να “συνηγορήσει” με συμφέροντα που βρίσκονται απέναντι στους δημότες και έχουν μόνο στόχο το ιδιωτικό τους κέρδος.
Η πρώην πρόεδρος φεύγοντας έκανε λόγο ακόμα για «αλαζονεία με την οποία αντιμετωπίζονται οι θεσμικοί παράγοντες, έλλειψη διαφάνειας και ενημέρωσης για τα ζητήματα που υπάρχουν». Όμως πώς περίμενε κάτι διαφορετικό όταν από την αρχή της εκλογής του ακόμα ο κ. Καμίνης ζήτησε γενικό διευθυντή του σταθμού δημοσιογράφο με πανεπιστημιακό πτυχίο αλλά όταν ανακάλυψε ότι ο εκλεχτός του δεν είχε πτυχίο άλλαξε τη σικέ διαδικασία επιλογής λέγοντας ότι αρκεί ο ενδιαφερόμενος να έχει παρακολουθήσει κάποια μαθήματα σε πανεπιστήμιο!
Τις τελευταίες εβδομάδες ο κ. Καμίνης προσπαθεί να δημιουργήσει μια αστραφτερή εικόνα, του αδιάφθορου, συμπαραστάτη του πολίτη, δυναμικού δημάρχου με όραμα και πλάνο διαχείρισης. Δυστυχώς για αυτόν τον διαψεύδει η πραγματικότητα, αλλά και η ίδια η παράταξή του.
Γρηγόρης Λέων
Ιατροδικαστής- Σύμβουλος 7ης Δ.Κ. Δήμου Αθηναίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.