Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Ξέρετε, έστω και μία από τις 57 μουσουλμανικές χώρες με πραγματική δημοκρατία;

Εγώ δεν ξέρω καμιά!
Ξέρετε, έστω μία θρησκεία, μια φιλοσοφία, μια ιδεολογία, μήπως ξέρετε έστω έναν λαό που να μην εξαφανίστηκε , αν δεν  αφομοιώθηκε ερχόμενος σε επαφή με το Ισλάμ;
Εγώ δεν ξέρω!
Η Ευρώπη, ανίκανη να υπερασπιστεί τις δικές της αρχές και αξίες,
βαπτίζει την δειλία της σε σεβασμό στην διαφορετικότητα και με μαθηματική ακρίβεια οδηγείτε σε έναν νέο μεσαίωνα,, αυτήν την φορά σκληρότερο και χωρίς επιστροφή, στον ισλαμικό μεσαίωνα.
Το δίλημμα είναι μπροστά μας: ή θα εξαπλωθεί η δημοκρατία και ο δυτικός πολιτισμός προς την Ανατολή, ή θα εξαπλωθεί και θα επικρατήσει η Σαρία και ο ισλαμικός μεσαίωνας στην Δύση.
Με λίγα λόγια: Βρισκόμαστε σε μια ευθεία γραμμή προς  νέα μάχη του Μαραθώνα!!!
Πριν χιλιάδες χρόνια ο δυτικός πολιτισμός νίκησε, σήμερα  δεν ξέρω, θα φανεί μετά από 15 χρόνια που η επόμενη γενιά της Ευρώπης θα κληθούν να πολεμήσουν στον δικό τους Μαραθώνα.
Και ακόμη: Ποιο είναι το συμφέρον των μικρών παιδιών της Ευρώπης και της Τουρκίας, είναι η σαρία ή η δημοκρατία;;
Η Τουρκοκρατούμενη Κύπρος είναι ένας πυρήνας εκκόλαψης της Σαρίας.
Το Ισραήλ είναι ο μοναδικός πυρήνας του δυτικού πολιτισμού στην περιοχή της Σαρίας.
Σύμμαχοι του Ισλαμοφασισμού στην Ευρώπης, είναι η ευρωπαϊκή χαζοαριστερά.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.