ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Επιλεκτικό “Κούρεμα” στα θαλασσοδάνεια των ΜΜ”Ε”!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;

Ένα άθλιο ιερατείο τραπεζιτών, πολιτικών και νταβατζήδων των ΜΜ”Ε” εξυφαίνει το απόλυτο σκάνδαλο που θα μπορούσε να ζήσει η Ελληνική κοινωνία αυτές τις στιγμές.

Πίσω λοιπόν από την φημολογία για “κούρεμα” δανείων επιχειρήσεων, δεν κρύβεται τίποτε άλλο από τα θαλασσοδάνεια των μεγαλοβαρώνων των ΜΜ”Ε”. Αυτά δηλαδή που θα έπρεπε να είχαν οδηγήσει στην φυλακή τους κακούργους δυνάστες της κοινής γνώμης. Αυτοί που συνέβαλαν στην καταστροφική πολιτική του μνημονίου ώστε δόλια να οδηγήσουν στον όλεθρο την πραγματική

οικονομία, νομοτελειακά δεν είχαν κανένα μα κανένα έσοδο πέραν της τραπεζικής διαφήμισης και του δανεισμού. Με αυτόν τον τρόπο, οι τράπεζες κρατούσαν ζωντανούς τους νοσογόνους επιχειρησιακούς οργανισμούς με αντάλλαγμα την προώθηση πολιτικών και πολιτικών (προσώπων) που θα διαιώνιζαν την σκανδαλώδη εύνοια προς τις τράπεζες.

Τώρα που τα ποσά των οφειλών τους είναι ιλιγγιώδη, με πρόσχημα την “επανεκκίνηση” της οικονομίας, θα επιχειρήσουν να κουρέψουν τα δάνεια των ΜΜ”Ε” ώστε να επιτύχουν δύο πράγματα:

1. Τον απολυτο, πλήρη έλεγχο εμπρός στον όλεθρο που έρχεται.

2. Την επιβίωση των συγκεκριμένων καθεστωτικών διαύλων, κατά τα πρότυπα που έγινε στην κατοχή ή την δικτατορία.

Με το χρήμα των φορολογουμενων βεβαίως, αφού αυτό είναι το μόνο ρευστό (ανακεφαλαιοποιημένο ή μη) που υπάρχει στις τράπεζες. Ενδέχεται μάλιστα αυτή η επαίσχυντη κίνηση να είναι η τελευταία του Στουρνάρα που μετά θα “θυσιαστεί” για να αναχαιτισθούν οι αντιδράσεις, χωρίς όμως να αντιστραφεί αυτή η δόλια υπεξαίρεση δημόσιου πλούτου.

Αναμένουμε τις εξελίξεις. Δυστυχώς είμαστε μικροί για να τις αποτρέψουμε, θα φροντίσουμε όμως να γίνει γνωστό κάθε βήμα. Ώστε να χρησιμοποιηθεί όποτε και όταν γίνουν τα ειδικά δικαστήρια.

Σχόλια