Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

"Ο Γεροντόπουλος μετέτρεψε το υπουργείο Εξωτερικών σε πολιτικό του γραφείο!"

  ipourgeio exoterikon
Μία απίστευτη καταγγελία έρχεται από τον υποψήφιο βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτη Λελιάτσο, στο νομό Έβρου. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα γράφει στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Έβρου Κυριάκος Γεροντόπουλος, έχει δώσει εντολή στους υπαλλήλους του υπουργείου να καλούν τηλεφωνικά όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Έβρου,
προκειμένου να τους ευχηθεί για τις εορτές των Χριστουγέννων, αλλά και για Πρωτοχρονιά. Ο αριθμός που βλέπουν στο κινητό τους όταν δέχονται κλήση είναι το 2103684022, το οποίο ανήκει στο διπλωματικό γραφείο του κ.Γεροντόπουλου, όπως φαίνεται και στον κατάλογο του υπουργείου Εξωτερικών που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου (δείτε τη φωτογραφία).
gerontop
Ο κ. Λελιάτσος διερωτάται μεταξύ άλλων: «Δεν ξέραμε κύριε Γεροντόπουλε πως το υπουργείο Εξωτερικών το μετατρέψατε σε πολιτικό σας γραφείο. Δεν ξέραμε κύριε υπουργέ πως ο ελληνικός λαός πρέπει να πληρώσει τις δικές σας δημόσιες σχέσεις».
http://avriani.makedonias.gr/o-gerontopoulos-metetrepse-ipourgio-exoterikon-se-politiko-tou-grafio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.