Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

Ροκ συναυλία για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν από αυτοάνοσα νοσήματα..

Πρωτοβουλία ανθρωπιάς για τους συνάνθρωπους μας που πάσχουν από αυτόνομα, με τη διοργάνωση ροκ συναυλίας από την δημοσιογράφο Έλλη Σπυροπούλου
"Είναι η πρώτη Ροκ συναυλία για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν από αυτοάνοσα και το κρύβουν… λες και κουβαλούν κάτι κακό.

Δυστυχώς το έλλειμμα γνώσης τοποθετεί πολλά παιδιά και μεγαλύτερους που αντιμετωπίζουν αυτού του είδους τα νοσήματα σε μια κατάσταση ιδιότυπης ομηρείας.

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΜΑΧΗ στο πλαίσιο των δράσεων της και της ενίσχυσης του σκοπού της, διοργανώνει για πρώτη φορά στις 29 Δεκεμβρίου 2013 στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Ελασίδων 6 Γκάζι, Ροκ Συναυλία με τους Τσοπάνα rave, Γυμνά καλώδια, Klakaz, Misty 9, Rebus, Big Bang. Η ώρα έναρξης είναι στις 21.00 και η είσοδος είναι στα 5 ευρώ.

Σκοπός και στόχος είναι να δημιουργηθεί μια κλινική για τους συνανθρώπους μας και να παρέχεται επιτέλους και στην χώρα μας πραγματική αρωγή και περίθαλψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.