ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπό την ευθύνη της Δώρας Παληοδήμου - Υπ. Εθελοντισμού, πραγματοποίησε το Σάββατο 07 Δεκεμβρίου δράση συλλογής τροφίμων με κατεύθυνση άπορες οικογένειες και ιδρύματα που έχουν ανάγκη στήριξης.
Πρόκειται για τις δράσεις εθελοντικού χαρακτήρα που πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο και τη συνεχή προσπάθεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς επίσης και ρουχισμού ή παιχνιδιών για τα παιδιά.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις που μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε τις δράσεις αυτές και συνέβαλαν εμπράκτως. Κυρίως όμως ευχαριστούμε τον κόσμο, τους Έλληνες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα βοήθειας των συνανθρώπων μας αποδεικνύοντας πως αυτός ο λαός παρά τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει, λόγω της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων, παραμένει αλληλέγγυος στους έχοντες μεγαλύτερη ανάγκη.
Στη Αθήνα, η δράση πραγματοποιήθηκε έξω από την ελληνική επιχείρηση Σκλαβενίτης υπό την ευθύνη του Άγγελου Ωραιόπουλου – Αν. Υπ. Εθελοντισμού και Βασίλη Μπλετσογιάννη –Υπ. Ακτιβισμού, και τα τρόφιμα θα δοθούν σε άπορες οικογένειες. Τη δράση στήριξε και ο Αν. Περιφ. Οργανώσεων του Κινήματος κ. Νίκος Ντίνος.
Στην Λάρισα, μέλη και στελέχη της Νεολαίας με υπεύθυνο τον Νίκο Ντουρουντάκη – Υπ. Περ. Θεσσαλίας συνέλεξαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων, έξω από την ελληνική επιχείρηση Γαλαξίας και θα κατευθυνθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Τη δράση στήριξαν οι πολιτευτές του Κινήματος κ. Ελένη Ντουρουντάκη, κ. Μπάμπης Παπασπύρος και από τη συντονιστική ο κ. Διονύσης Μπαλαμπάνης.
Στην Κρήτη, η συμμετοχή ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και με την ευθύνη της Ελένης Τζαμαντάκη –υπεύθυνη Νεολαίας για τα Χανιά, τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν έξω από το ΙΝ.ΚΑ. Χανίων θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του συσσιτίου της Σούδας. Τη δράση στήριξε και ο πολιτευτής του Κινήματος κ. Παντελής Καπαρουδάκης.
Στην Πιερία, ομάδα της Νεολαίας υπό την ευθύνη του Αλέξη Καραμανώλα –υπ. Τομ. Απ. Ελληνισμού, συνέλεξε τρόφιμα έξω από την ελληνική επιχείρηση Γαλαξίας στη Κατερίνη, με κατεύθυνση άπορες οικογένειες της περιοχής. Τη δράση στήριξε ο πρ. βουλευτής Πιερίας κ. Ευγένιος Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος κ. Κώστας Φιλοκώστας.
Στην Πέλλα, υπό την ευθύνη του Απόστολου Ακτύπη υπ. Νεολαίας για το Νομό –μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, η δράση πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά έξω από την επιχείρηση Γαλαξίας και τα τρόφιμα θα δοθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Γιαννιτσών.
http://www.anelneolaia.gr/index.php/2013-03-17-00-13-22/2013-03-17-00-02-47/2013/2013-12-03-11-21-51/252-09-12-2013

Σχόλια