Οι "ποινές που επεβλήθησαν" στον....Γιακουμάτο με το κουμπούρι ...

ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ -ΝΤΑΛΤΟΝ -ΡΑΤΑΠΛΑΝ

Οι "ποινές που επεβλήθησαν" στον  ....Γιακουμάτο με το κουμπούρι (Βουλή Ιούλ. 98) ....από τον πρόεδρο της βουλής και τον αρχηγό της ΝΔ!

"Τιμώρησαν αυστηρά" -τότε- τον "μαινόμενο" με το κουμπούρι βουλευτή της ΝΔ, ....λόγω ασυλίας!
(Του έκαμαν τα 23 ==>> 22 !)

Είχε γραφεί ....για τον ένοπλο βουλευτή της Ν.Δ  Γ. Γιακουμάτο*....  

"Βουλευτής κουμπουροφόρος ....εναντίον του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως ....κατακαλόκαιρο ....μέσα στη Βουλή !"


Θέλετε στ'αλήθεια ....να μάθετε πως "τιμωρήθηκε" ο κ. βουλευτής;  Κρατηθείτε !

Α] Πρόεδρος της Βουλής κ. Α. Κακλαμάνης ("Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" 16.7.98)
Δεν προβλέπει ποινή ο κανονισμός της Βουλής!  

Β] Αρχηγός (τότε) της Ν.Δ κ. Κ. Καραμανλής  ("Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" 19.7.98 - μεταξύ σοβαρού και αστείου)
Να μην πάει στον γάμο του ....και αν πάει να μην ρίξει μπαλωθιές! (Ο ΚΑΚ παντρεύτηκε στις 19.7.98.)

Γ] Ν. Κωνσταντόπουλος, δικηγόρος-βουλευτής και αρχηγός -τότε- του Συνασπισμού ....του μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ  ....μίλησε για "καραγκιοζιλίκια" ....υποβαθμίζοντας νομικά το θέμα!

ΌΤΙ:    "Κόραξ, κόρακος ὀφθαλμὸν οὐκ ἐκβάλλει"   ....τίκτει δ' ὁ κόραξ καὶ τέτταρα καὶ πέντε ....και ούτω κοράκων ἐρημία(ἔλλειψις) ἐν τοῖς τόποις τοῖς περὶ Ἀθήνας οὐκ ἔστιν ....οἱ δὲ κόρακες ἔχοντες αἴσθησίν τινα τών παρ' ἀλλήλων δηλώσεων ....ὁμοίως κρώζουσιν ....εί "συλαλοῦντες" και συμπορευόμενοι !

Αλήθεια πόσο ηλίθιους πρέπει να μας θεωρούν -αυτοί οι τύποι- ....ώστε να υποτιμάνε και να φτύνουν ....κατ' αυτό τον τρόπο την νοημοσύνη μας;


  —ΑΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
— ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:  Πανάθεμα τη «φούρια» σου ….σήμερα στην Ε.Τ,  ..για την Χρυσή Αυγή  ….Μάκη μου τα κουμπούρια σου ….κάποτε -ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ- στη σκοπο-Βουλή!!!!
  — Βουλευτής και γιατρός ….εμφανίσθηκε ως «πιστολέρο» στο Κοινοβούλιο, απειλώντας ….ακόμα και να σκοτώσει (!)
— [Ακούστε πρώτα ....από το Video που ακολουθεί ....μουσική "καλοκαιρινή"  ....άσχετη  μεν, αλλά γλυκιά, απαλή και ήρεμη ....για να μην ξυπνήσουν απότομα κάποιων ....οι "υποκριτικά" ναρκωμένες μνήμες και συνειδήσεις]

  — Και για να σοβαρευτούμε  ….η ασυλία ….η πόρνη ….φταίει που προκαλεί τις «παρεκτροπές» ….σε όλες τις δραστηριότητες, τα χρώματα και τα επίπεδα του Γκουβέρνου.
  — Βουλευτής κουμπουροφόρος ….εναντίον του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως ….κατακαλόκαιρο ….μέσα στη Βουλή !
  — Σιγά το πράγμα ….για όλα πρέπει να φταίγανε οι «γκόμενες» ……..καλοκαίρι ήταν  ….44 βαθμοί ….και οι καλλίγραμμες τα είχαν πετάξει όλα  ….και σου παίρνανε τα μυαλά  ….και τρελαινόσoυνα και χανόσουν   ….κι” έκανες ανεξέλεγκτα  πράγματα όπως εν προκειμένω ο βουλευτής μας ….μα σίγουρα -φταίγανε- και οι λαθρομετανάστες   ….που έκαναν ντου στο σπίτι του Μάκη και του ξάφρισαν το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου, αλλά  ….περισσότερο(σωστός) φταίγανε  ….αυτοί  που τους έφερναν.
  — Προέκυψε λοιπόν μέγα θέμα με την κουμπούρα του Μάκη …..την στιγμή που στην Βολή(πεδίο βολής)  οπλοφορούσαν -όπως λέει ο συντάκτης- 26 γαλάζιοι και 28 πράσινοι ….σύνολο 54 «κάννες μικρού διαμετρήματος»  ….κι” αν ήθελαν οι Σκοπιανοί ας «σκόπιαζαν» !
  — Ρε αφήστε τα σάπια ….η μισή Κρήτη, η Μάνη και το Ξηρόμερο [ φέτα έχετε φάει(;) ....είναι θαυμάσια ! ]….είναι οπλισμένοι (κακώς) σαν αστακοί ….»με βαρύ οπλισμό», για την άμυνα της πατρίδος ρε γαμώτο και όχι μόνο ….κι” εσείς χαλάσετε τον κόσμο για λίγα «λιανοντούφεκα» στο ναό της Δημοκρατίας ;
Διαχρονικά το «μαγαζί» ήταν/είναι, κατά πάντα ….και δια πάντα ….του ω φωνηέντου -άνευ υποδιαστολής-  ….έχει ξεχειλώσει όμως και δεν συμμαζεύεται !
Φύγαμε όμως από την ουσία  ….η οποία είναι ότι ….όλοι αυτοί που διοικήσανε τα ταμεία ή ήταν πολιτικά αρμόδιοι -κατά διαστήματα- ….όπως ο εικονιζόμενος «πιστολέρο»  ….κάπου αλλού έπρεπε να δίνουν το παρόν σήμερα ….και όχι στην TV .
«Αλαξοαπαλλαγές»  και συμψηφισμοί ….λόγω ασυλίας!


Σχόλια