ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥΣΗ


Με μεγάλη δυσαρέσκεια πληροφορηθήκαμε οτι ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρούσης στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή στις 19/12 χαρακτήρισε φασίστες τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ επειδή ορισμένοι από τους Βουλευτές ψήφισαν κατά της διακοπής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.
Κατ' αρχάς θεωρούμε απαράδεκτη,αισχρή,συκοφαντική και ίσως μεθοδευμένη την επίθεση
που κάνει συχνά πυκνά εναντίον των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος με ανοίκειους χαρακτηρισμούς άλλοτε εναντίον του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου και άλλοτε κατά τοπικών στελεχών και φίλων του κινήματος.
Η στάση των ΑΝ.ΕΛ. στην πρόσφατη συνεδρίαση για την χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζεται από δύο στοιχεία,τα οποία αποκρύπτει σκοπίμως ο κ. Αργυρούσης. 1)Η Βουλευτής μας κυρία Χρυσούλα Γιαταγάνα ως τέως εισαγγελέας μίλησε για το τεκμήριο της αθωότητας που σημαίνει ότι για να διακοπεί η χρηματοδότηση πρέπει πρώτα να εκδοθεί αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση 2)Το ότι δεν υπήρξε ενιαία ψήφος δείχνει περίτρανα το πόσο δημοκρατικά λειτουργεί το κίνημά μας με τους Βουλευτές να ψηφίζουν πραγματικά κατά συνείδηση και όχι υπό τον φόβο διαγραφής.
Θυμίζουμε εδώ ότι και ο εθνικός μας ήρωας Μανώλης Γλέζος επίσης ψήφισε κατά της αναστολής χρηματοδότησης.Είναι κι αυτός φασίστας κ. Αργυρούση?
Και αν εμείς είμαστε φασίστες και θέλουμε τις ψήφους της Χ.Α. όπως είπατε κύριε Αργυρούση τότε τι έχετε να πείτε για τον τακτικό σας ραδιοφωνικό καλεσμένο Μιχάλη Ταμήλο που μιλώντας πρόσφατα για τον θάνατο 13χρονης από μαγκάλι χαρακτήρισε λαθρομετανάστρια την μητέρα της αντί να αναλογιστεί τις σοβαρές ευθύνες της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής που οδηγεί φτωχούς ανθρώπους στον θάνατο;Για το θέμα αυτό επίσης βγάλαμε ανακοίνωση κύριε Αργυρούση αλλά την θάψατε και αυτήν.
Απορίας άξιο είναι πάντως κ. Αργυρούση ότι ενώ θέλετε να δείξετε ότι κόπτεστε για τα δεινά του λαού σχεδόν καθημερινά φιλοξενείτε στην εκπομπή σας τους τοπικούς εκφραστές της Κυβέρνησης και του Μνημονίου ενώ φιμώνετε ή συκοφαντείτε κάθε διαφορετική φωνή όπως η δική μας.Είπατε επίσης ποτέ στους ακροατές σας ότι το ΣΔΟΕ έχει επισήμως αποφανθεί για το σκάφος του κ. Καμμένου και τις υποτιθέμενες μεγάλες καταθέσεις του κ. Καπερνάρου και ότι δεν ισχύει τίποτα για καμιά από τις δυο περιπτώσεις;Εμ δεν τα λέτε αυτά...
Να κλείσουμε με κάτι δυσάρεστο για εσάς κ. Αργυρούση.
Κατά έναν παράδοξο τρόπο όσο μας πολεμάτε τόσο περισσότερα μέλη γράφονται στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.Ευχαριστούμε...αλλά επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας σε περίπτωση που συνεχίσετε την αήθη αυτή επίθεση.
Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σχόλια