Το ευρώ είναι χαρτί, δεν είναι Γερμανικές ψυχές.

Ο Γερμανός την βαρβαρότητα την έχει στο αίμα του, ανεξάρτητα του αν του βγαίνει φασιστικά ή δημοκρατικά.
Όποτε η ιστορία έδωσε την ευκαιρία στην Γερμανία να γίνει ηγεμόνας της Ευρώπης, η Ευρώπη το μόνο που θυμάται ως αποτέλεσμα είναι φτώχεια βία ξεπεσμός, άλλες φορές ως σύνολο και άλλες φορές ως συγκεκριμένες περιοχές.

Ο Γερμανός δεν γνωρίζει το υποχωρήν και τον συμβιβασμό.
Ο Γερμανός βλέπει μόνο κανόνες και τάξη, σαν οι νόμοι να πρέπει να παραμένουν στάσιμοι ανελαστικοί, ακόμη και αν αυτοί οδηγούν στην καταστροφή.
Αν οι Γερμανοί είχαν φτιάξει τους πρώτους νόμους της ανθρωπότητας, ακόμη θα ήταν σε ισχύ απαράβατοι , άσχετα αν αυτοί είχαν σχέση με το πως να τρώνε οι πρωτόγονοι  το κρέας άψητο ή  πως να κοιμούνται στο χώμα.
Σήμερα η Κύπρος η Μάλτα η Λετονία  η Ελλάδα πουλούν Ευρωπαϊκές βίζες σε Κινέζους επενδυτές για να επιβιώσουν ως κράτη και είμαστε μόνο τρία χρόνια υπό γερμανική ηγεμονία, αν εξακολουθήσομε να είμαστε για άλλα τρία θα πάμε από τις βίζες στις βίζιτες για να επιβιώσουμε.
Το πρόβλημα της Ευρώπης είναι η ρευστότητα.
Πρέπει ή να κοπή φρέσκο χαρτί - χρήμα ή να διαγραφούν όλα τα κρατικά δάνεια.
Διαφορετικά βλέπω πρώτα να εξαφανίζονται τα ευρώ από την κυκλοφορία  έχοντας εν μεταξύ μηδενίσει και η οικονομία και μετά αναγκαστικά θα έχουν μηδενίσει και τα ελλείμματα αφού δεν θα υπάρχει ούτε οικονομία.
Κάποιος να ενημερώσει τους Γερμανούς ότι τα ευρώ είναι χαρτί,, δεν είναι γερμανικές ψυχές,, και τέλος πάντων ο άνθρωπος έχει ανακαλύψει και την αλλαγή των νόμων και την σεισάχθεια.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Σχόλια