Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Aναζητούνται οι ''παπατζήδες'' Ομογενείς πολυεκατομμυριούχοι της Οργάνωσης Hellenic Initiative

Aναζητούνται οι ''παπατζήδες'' Ομογενείς πολυεκατομμυριούχοι της Οργάνωσης Hellenic Initiative
Τι έγιναν οι ''κροίσοι'' που ΘΑ βοηθούσαν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα και ΘΑ έκαναν ''επενδύσεις'';
Πέρασαν 2 μήνες.....
από το ''χλιδάτο δείπνο'' στο Μανχάτταν με τις ''αλληλοτιμές'' και την παρουσία του Aντ. Σαμαρά, μάζεψαν -λένε- 2 εκατομ. δολ., συνεχίζουν να μαζεύουν και άλλα, μέσω διαδίκτυου, αλλά... χάθηκαν. Δεν γνωρίζει κανείς, που και πως δίνουν τα χρήματα, αν τα δίνουν. Από ότι φαίνεται, μόνο η ''Νέα Δημοκρατία'' εξασφάλισε ''μαύρο χρήμα'' από 2 ''κροίσους'', γιά τις ''ανάγκες'' της.

H Ελλάδα διέρχεται την μεγαλύτερη κρίση της -μεταπολεμικής- ιστορίας της. Και αντί να κυβερνούν οι άξιοι, αντί στην Βουλή να βρίσκονται οι ικανοί-ακέραιοι, δυστυχώς, παραμένει στα πράγματα, η ίδια διεφθαρμένη, μιζαδόρικη ''σαβούρα'' που κατάστρεψε την πατρίδα μας.
Success Story: ''Λίστες'', μίζες, δάνεια κομμάτων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), διαπλοκή-διαφθορά, ατιμωρησία και Mega-Βενιζέλος

http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.