Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

ΟΚΤΑΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΟΣ ΘΥΜΙΣΕ ΖΙΝΤΑΝ!!!!! (VIDEO)

Στην αναμέτρηση τζούνιορ της Κολωνίας με τη Λεβερκούζεν, ο Ρονάι Αραμπάτσι πέτυχε ένα απίστευτο τέρμα.....  Ο οκτάχρονος ποδοσφαιριστής της Κολωνίας, αφού έκλεψε την μπάλα έκανε δύο απίστευτες συνεχόμενες ντρίπλες που
θύμισαν τον μεγάλο Ζιντεντίν Ζιντάν για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και να μπει από νωρίς στα μπλοκάκια των σκάουτερ των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

http://sigouratza.blogspot.gr/2013/11/video_3779.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.