Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Η Ελλάδα υποστηρίζει την υποψηφιότητα της Τουρκίας στην Ε.Ε...!!!

Η Ελλάδα στηρίζει την προσπάθεια της Τουρκίας να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε τη Δευτέρα o Έλληνας Πρέσβης στην Άγκυρα Κυριάκος Λουκάκης, αναφέρει σε άρθρο του Πρακτορείο Anadolu.
"Ελπίζω ότι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ...

θα υλοποιηθούν και η Τουρκία θα ενταχθεί στην Ένωση το συντομότερο δυνατόν", δήλωσε ο Πρέσβης Λουκάκης, αναφερόμενος στη διαδικασία αίτησης της Τουρκίας να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά την επίσκεψή του στην επαρχία της Τραπεζούντας.
Ο Λουκάκης, δήλωσε επίσης ότι η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν επιτύχει πολλά όσον αφορά τις αμοιβαίες οικονομικές και πολιτιστικές σχέσεις τους. «Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, είπε ο Έλληνας πρέσβης για την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων.
Κατά την παραμονή του στην Τραπεζούντα, ο Λουκάκης επισκέφθηκε επίσης την ιστορική Μονή Παναγίας Σουμελά, που δείχνει ότι τα ιστορικά μέρη όπως η Σουμελά και η Αγία Σοφία αξίζουν να είναι παγκοσμίου φήμης τουριστικοί προορισμοί.
1 σχόλιο:

  1. Γιατί παραξενεύει το θέμα ?
    Αυτή δεν είναι η πάγια πολιτική της χώρας μας και από τις κυβερνήσεις Καραμανλή του νεωτέρου ?
    Αλλά τότε κάποιο σιωπούσαν για να μην χαλάσει η κουμπαριά. ¨Ετσι δεν είναι αγαπητέ Μπάμπη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.