Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΩΡΑ: Ομιλία για οικονομικά αναλφάβητους.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ

Όταν ένας υπουργός, με μεγάλη παράδοση σε καταστροφές οργανισμών που είχε διοριστεί για να διαχειριστεί, λέει στην έναρξη της ομιλίας του την λαϊκίστικη παρόλα:

“Πολλοί είχαν επενδύσει στην χρεοκοπία της Ελλάδας αλλά εμείς τους διαψεύσαμε”

και το βράδυ σε αυτόν τον άνθρωπο, βουλευτές θα του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε σοβαρά εάν μας αξίζει καλύτερο αύριο.

Δηλαδή ποιούς ακριβώς εμποδίσατε να κερδοσκοπίσουν κύριε συνεργάτη του Παπαντωνίου και του Παπακωνσταντίνου;

Που ακριβώς είχαν ποντάρει οι μικροομολογιούχοι;

Που ακριβώς είχε ποντάρει ο γαμπρός της Κλίντον;

Ποιός κέρδισε;

Σε ηλιθίους πολιτικάντηδες βέβαια απευθύνεσαι, οπότε μπορείς να λες ότι θες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.