Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Άρχισαν πάλι τα παραμύθια και οι εκβιασμοί..Του χρόνου η εκταμίευση της επόμενης δόσης;

Η απόφαση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης της δανειακής βοήθειας προς την Ελλάδα θα ληφθεί το νωρίτερο στις αρχές Δεκεμβρίου, αναφέρουν διπλωματικοί κύκλοι των Βρυξελλών μετά το χθεσινό Eurogroup.
«Χρειαζόμαστε περισσότερες προόδους πριν λάβουμε αποφάσεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε χθες ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ
αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους εκπροσώπους της Τρόικας των δανειστών. Την ίδια ώρα, διπλωματικοί κύκλοι των Βρυξελλών δεν κρύβουν τις επιφυλάξεις τους για το χρονικό σημείο εκταμίευσης της επόμενης δόσης της δανειακής βοήθειας. «Οι συζητήσεις πιθανόν να κρατήσουν έως τον επόμενο χρόνο», αναφέρει αξιωματούχος της ΕΕ που διατηρεί την ανωνυμία του, προσθέτοντας ότι «σε τελική ανάλυση, όλα εξαρτώνται από το πότε θα τελειώσουν τα χρήματα στην Ελλάδα».
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η απόφαση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης της δανειακής βοήθειας προς την Ελλάδα θα ληφθεί το νωρίτερο στις αρχές Δεκεμβρίου.
Όπως παρατηρεί σε ρεπορτάζ της η Frankfurter Allgemeine Zeitung, τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης προβληματίζει το γεγονός ότι σημειώνεται στασιμότητα στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την Τρόικα για τους όρους της εκταμίευσης της επόμενης δόσης. «Οι συνομιλίες είναι πιο σκληρές στην παρούσα φάση από ό,τι τους προηγούμενους μήνες», παρατηρεί η FAZ. Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.