Ραχήλ Μακρή:"Ουαί δε υμίν υποκριτές και φαρισαίοι. Προκειμένου να εξυπηρετήσετε συμφέροντα, βάζετε λουκέτο στα υπαίθρια παρκινγκ, οδηγώντας στην ανεργία και την εξαθλίωση εκατοντάδες οικογένειες".


21 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: "Ουαί δε υμίν υποκριτές και φαρισαίοι. Προκειμένου να εξυπηρετήσετε συμφέροντα, βάζετε λουκέτο στα υπαίθρια παρκινγκ, οδηγώντας στην ανεργία και την εξαθλίωση εκατοντάδες οικογένειες".



Με τακτικές "ξαφνικού θανάτου ", ρίχνετε στον "καιάδα" τους ιδιοκτήτες των υπαίθριων παρκινγκ, βγάζοντας στο δρόμο ολόκληρο επαγγελματικό κλάδο."

Σε ένα διαρκές μπαράζ εναντίον του Έλληνα πολίτη,
του εργαζόμενου που κυριολεκτικά δεινοπαθεί για να μπορέσει να πληρώσει τα χαράτσια του Στουρνάρα και τις ληστρικές εντολές της τρόϊκα, η κυβέρνηση σε συνεργασία με το δεκανίκι της, τον περιφερειάρχη Αττικής, κ. Σγουρό, έρχεται και βάζει ταφόπλακα σε μια ακόμη επαγγελματική ομάδα, τους ιδιοκτήτες υπαίθριων παρκινγκ.


Με πρακτικές "ξαφνικού θανάτου" και στον ιδιωτικό τομέα, καταδικάζουν σε μαρασμό και λουκέτα, φτώχεια, ανεργία και εξαθλίωση τους φορολογούμενους, απαγορεύοντας ετσιθελικά το δικαίωμα στην εργασία.

Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με εκτελεστικό του όργανο τον κ. Γιάννη Σγουρό, ξεκίνησε το ...αναπτυξιακό του έργο, βασιζόμενο σε φωτογραφικό ΦΕΚ, που φέρει την υπογραφή του Υφυπουργού κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, αναγκάζοντας σε κλείσιμο ιδιοκτήτη υπαίθριου παρκινγκ, με αστυνομική παραγγελία σε ...εκκένωση του χώρου. Και ακολουθούν κι άλλες επιχειρήσεις του κλάδου, που οι άνθρωποι του είναι αγανακτισμένοι και δικαιολογημένα αναστατωμένοι.

Το καρεκλοκένταυρο, απάνθρωπο κράτος των πιστών παιδιών της τρόϊκα, κλείνει επιχειρήσεις που και νομίμως έχουν βεβαιώσεις έναρξης απ' τις αρμόδιες ΔΟΥ και πληρώνουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές και τα δημοτικά τέλη απασχολώντας εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Στην Ελλάδα του μνημονίου μάλλον, η έννοια της αρχής της χρηστής διοίκησης και της προστατευόμενης εμπιστοσύνης του διοικούμενου, όπως και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης κράτους και πολίτη δεν ισχύει, στο βαθμό της εξυπηρέτησης αλλότριων συμφερόντων.









Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή

Βουλής 4,10562 Αθήνα,Τηλ.:210 3706331, Φάξ,:210 3706531

25ης Μαρτίου 36. 50200 Πτολεμαΐδα, Τηλ.:2463020841,Φάξ.: 2463020842

Σχόλια

  1. Τουλάχιστον ας το έλεγε σωστά ......

    Το σωστό είναι «Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ φαρισαῖοι ὑποκριταί» (Μθ 23,1-39)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.