Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Οργιάζουν οι φήμες στις ΗΠΑ: ''Συμμαχία'' Αβραμόπουλου-Ντόρας γιά αλλαγή πρωθυπουργού (χωρίς εκλογές)

Φαίνεται ότι επιθυμούν το ''χρίσμα'' των... ΗΠΑ, γι' αυτό, γιά ασήμαντο λόγο, επισκέπτονται την Αμερική, ο Δ. Αβραμόπουλος γιά 5 ημέρες και η Ντόρα αρχές Δεκεμβρίου γιά μία εβδομάδα. Σε συνδυασμό με τις δηλώσεις Ντόρας περί ανοίγματος πάλι στην ΔΗΜΑΡ, αλλά και την απροσεξία συνεργάτη του Δ. Αβραμόπουλου που τον συνοδεύει στις ΗΠΑ, που είπε ''εμπιστευτικά'' ότι ''θα έχουμε αλλαγή πρωθυπουργού σύντομα'', οι φήμες, ειδικά σε Βοστώνη και Νέα Υόρκη ''οργιάζουν''.

Επικρατέστερος από το ''δίδυμο της επιτυχίας'' γιά διάδοχος του A. Σαμαρά, όπως ''ελπίζουν'', ο D. Αβραμόπουλος, που δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει το ''άδειασμα'' που του έγινε το καλοκαίρι με τον ανασχηματισμό, όταν τον πέταξαν από το υπουργείο Εξωτερικών και δεν έγινε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Να τονιστεί ότι και η ''ημερήσια γεροντοκόρη-εφημερίδα'' Αστόριας, συμφερόντων της ''άγιας οικογένειας'', στα ξαφνικά άλλαξε πορεία και γράφει ''διθύραμβους'' γιά τον Μήτσο, ακόμα και χοντρές ψευδολογίες γιά την (αποτυχημένη) ομιλία του στο Tufts.
http://www.kalami.net/ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.