Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

"Η ψ@@ή του βουκεφάλα"... μετά την πρόταση συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί...ούτε καλημέρα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες..

....υπάρχουν όμως άλλα κόμματα που θα την δεχτούν (την καλημέρα και την συνεργασία) στα σπλάχνα τους..
Η "Η ψ@@ή του βουκεφάλα" μέσα σε μια ημέρα και τι δεν μας είπε..

Μέσα σε μια ημέρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, μετά την πρόταση συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ μα το ΠΑΣΟΚ...ναι καλά διαβάσατε...
αρνήθηκε κατηγορηματικά πιθανή συνεργασία του κόμματός του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, λέγοντας "εγώ δεν μπορώ να πω ούτε καλημέρα  με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.