Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ.

Με κομματικά σημαιάκια όμως, κυβερνήσεις δεν πέφτουν. Γι’ αυτό το παρακράτος έκανε ότι μπορούσε για να διαλύσει τους αγανακτισμένους – το μοναδικό πηγαίο κίνημα που έγινε στην Ελλάδα. Ακόμα αποτελεί εφιάλτη για την συμμορία του μνημονίου. Όσοι δεν το πιστεύουν, ας ακούσουν την ομιλία Βενιζέλου στην βουλή πριν από λίγο…

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.