Αποκάλυψη κόλαφος Πάνου Καμμένου για ευρωπαϊκό στρατό...με συμμετοχή "Μακεδονίας"


Απίστευτη αποκάλυψη του Πάνου Καμμένου...ο οποίος στην χθεσινή του ομιλία επικαλούμενος έγγραφο του υπουργείου Άμυνας του Βελγίου, αποκάλυψε την δημιουργία ενός European Union Battle Group υπό το Βέλγιο με συμμετοχή δυνάμεων χωρών της Ε.Ε, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ..
Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας του Πάνου Καμμένου..

"Σήμερα το πρωί, κύριε Υπουργέ της Εθνικής Άμυνας, μου ήρθε ένα email από το Βέλγιο, το οποίο αναφέρεται στο European Union Battle Group, δηλαδή στον ευρωπαϊκό στρατό. Μπήκα στο επίσημο site του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας του Βελγίου και ξέρετε τι λέει, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι; Ότι το Βέλγιο από το δεύτερο εξάμηνο του 2014 αναλαμβάνει την ευθύνη του ευρωπαϊκού στρατού με δυόμισι χιλιάδες στρατιώτες που θα προέρχονται από το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Ισπανία, το Λουξεμβούργο και τη Μακεδονία.
Από πότε, κύριε Υπουργέ, έχετε παραχωρήσει τον όρο «Δημοκρατία της Μακεδονίας» χωρίς να έχετε ενημερώσει καν τον ελληνικό λαό; Μήπως ήταν αυτές οι συζητήσεις με τον κ. Νίμιτς για τις οποίες σας ζητήσαμε οκτώ φορές να έρθει εδώ ο Πρωθυπουργός και αρνήθηκε;
Ποιος είναι αυτός ο ευρωπαϊκός στρατός, ο οποίος, λέει, θα καταστέλλει τις εξεγέρσεις έξι χιλιόμετρα από τις Βρυξέλλες; Πώς διαμορφώνεται αυτός ο ευρωπαϊκός στρατός και πώς θα επεμβαίνει και πού; Μήπως θα χρειάζεται να επέμβει αν έχουμε ταραχές; Εάν, δηλαδή, η θεωρία των δύο άκρων την οποία στηρίζει ο Πρωθυπουργός, οδηγήσει τον ελληνικό λαό σε συγκρούσεις μεταξύ μας; Γιατί αυτό είναι που επιδιώκει ουσιαστικά η Κυβέρνηση και η πολιτική των δύο άκρων, να γυρίσουμε την Ελλάδα στο 1947. Σας λέμε ότι δεν θα το επιτρέψουμε."

Σχόλια

  1. Γιατί κε γραμματέα τεκμηρίωσης αφήνετε τον προεδρό σας και εκτίθεται με αυτά που του δίνετε ?
    Ως παλαιός αξιωματικός δεν γνωρίζετε τι είναι ο ευρωπαικός στρατός ( European Union Battle Group ) ?
    Δεν γνωρίζετε ποιά είναι η αποστολή του ? Δεν γνωρίζετε πως συγκροτείτε ? Δεν γνωρίζετε ποιοί τον συγκροτούν ? Δεν γνωρίζετε ποιά είναι η συμμετοχή της χώρας μας σε αυτόν ? Και αν δεν γνωρίζετε γιατί δεν ψάξατε να μάθετε ? Που τα βρήκατε όλα αυτά στο βελγικο υπουργείο ( http://www.mil.be/eubg/index.asp?LAN=en ) ?
    Γνωρίζω πολύ καλά ότι θα αποφύγετε και πάλι να απαντήσετε ή και θα λογοκρίνετε το σχολιό μου , αλλά η ζημιά που κάνετε στον αρχηγό σας είναι προφανής και ελπίζω όταν μάθει την αλήθεια (που είμαι σίγουρος οτί θα τη μάθει) να κάνει αυτό που πρέπει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.