Κύριοι δικαστές, συνθλίψτε τους ΔΟΛοφόνους της πατρίδας.

Η είδηση δεν είναι το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ που για πολλοστή φορά ξεσκόνισε τα σκάφη, τα υποβρύχια, τα διαστημόπλοια και τα δεύτερα ξαδέρφια του Καμμένου, χωρίς να βρει το παραμικρό. Η είδηση δεν είναι ότι οι επαγγελματίες εκβιαστές και λασπολόγοι έτρεχαν σαν λαγοί να κρυφτούν πίσω από την βουλευτική τους ασυλία ή την δημοσιογραφική αλληλεγγύη. Η είδηση είναι ότι για πρώτη φορά μετά το 1945, η δικαιοσύνη έχει την μοναδική ευκαιρία να συνθλίψει τους ΔΟΛοφόνους του Ελληνισμού. Να δώσει στην πατρίδα τη Νυρεμβέργη που της οφείλει, έστω και τώρα.

Όλο αυτό το νεοφασιστικό καρκίνωμα από φαιδρές πολιτικές προσωπικότητες, οι Τατσόπουλοι, οι Ρεπούσηδες κ.α. Μόνο με χιούμορ δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται. Ειναι εξαιρετικά επικίνδυνο,

 


όσο επικίνδυνη είναι και η γελοιοποίηση της πολιτικής. Πέραν της σημειολογίας εξευτελισμού του πολιτεύματος όταν βλέπεις έναν πολιτικό τύπου Ψυχάρη στα έδρανα και η ουσία πεπραγμένων της πολιτικής φαιδρότητας είναι φονική για το Έθνος. Όταν βλέπεις καταγέλαστες πολιτικές περσόνες να πανηγυρίζουν κρατώντας το κομπρεσέρ της κατεδάφισης, ακόμα και το γλοιώδες χαμόγελο του Παττακού με το μυστρί γίνεται ευχάριστη εικόνα. Οδηγώντας την κοινωνία στον εθελούσιο εκφασισμό της και την καταστροφή.

Τώρα λοιπόν, απέναντι στους υπότροπους και κατά συρροή συκοφάντες, η δικαιοσύνη πρέπει να φανεί αμείλικτη. Το ίδιο και ο Καμμένος. Οι συγγνώμες δεν είναι πλέον γι’ αυτή την γενιά. Θα χρειαστούν άφθονες για τους αγέννητους που θα αναρωτιόνται πως εμείς επιτρέψαμε σε μία δράκα καθαρμάτων να λυμαίνονται την Ελλάδα επί δεκαετίες. Να υμνούν τα ράιχ, να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, να φτιάχνουν αποστασίες, να φέρνουν χούντες και Ιωαννίδηδες, να παραδίδουν κομμάτια από την σάρκα του Ελληνισμού. Αυτοί οι αγέννητοι θα ζητούν ευθύνες από εμάς. Από εσάς κύριοι δικαστές που έχετε την μοναδική ευκαιρία να αποδείξετε πως γεννηθήκατε και περπατήσατε περήφανα σε αυτή την Ιερή Γη, ποτισμενη με αίμα ηρώων, μολυσμένη με το βρωμερό χνώτο αργυραμοιβών της προδοσίας.

Όταν έλθει η ώρα του ξίφους λοιπόν, να μην διστάσετε. Δεν θα σας κρίνει πλέον ο έμμισθος κονδυλοφόρος κάποιας μολυσματικής φυλλάδας, που θα τερατολογεί πάνω στο ήθος και την προσωπικότητα σας. Κριτές σας, κριτές όλων, είναι πλέον μόνον οι αγέννητοι. Εάν γεννηθούν ανελεύθεροι, η κρίση τους θα είναι δρακόντεια. 

Διαβάστε επισης: Καμμένος – ΔΟΛ: Το χρονικό του βιασμού της δημοκρατίας.

Σχόλια