Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Πάνος Καμμένος: προειδοποιούμε όσους μετέχουν σε αυτή την σκανδαλώδη εκτροπή, ότι θα λογοδοτήσουν μέχρις ενός..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Α. ΜΠΕΡΟΥΤΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΧΣ
  Τον Ιούλιο του 2013 ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος είχε καταγγείλει ονομαστικά το διορισμό του Χ. Μάκκα (ως εκπροσώπου της Εθνικής) και του Α. Μπερούτσου στο ΤΧΣ. Σήμερα, ο κ. Μπερούτσος παραιτήθηκε επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους» στη σκιά μίας σκανδαλώδους εκχώρησης δημόσιας περιουσίας, στην οποία εμπλέκονται η Εθνική τράπεζα και το ΤΧΣ! Δηλαδή, η συγκυβέρνηση διορίζει τέως και νυν διαχειριστές κερδοσκοπικών οργανισμών, σε θέσεις που παρέχουν προνομιακή πληροφόρηση, οι οποίοι διαχειρίζονται απ' ευθείας συμφωνίες με κερδοσκοπικά funds του εξωτερικού.
 
Όταν οι προσωπικοί διορισμοί γίνονται «παραιτήσεις για προσωπικούς λόγους»,
 
Όταν διαχειριστές κερδοσκοπικών οργανισμών παίρνουν θέσεις - κλειδιά σε κέντρα αποφάσεων που αφορούν το μέλλον του έθνους,
 
Όταν οι δήθεν επενδυτές αποκτούν οργανισμούς εθνικής σημασίας με χρηματοδότηση του ελληνικού δημοσίου, τότε το success story μετατρέπεται σε πλιάτσικο για ολίγους.
 
Πλιάτσικο από διορισμένες διοικήσεις σε επιχειρηματικά σχήματα αμφιβόλου προέλευσης, σε καθεστώς αδιαφάνειας ακόμα και έναντι του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Εδώ φαίνεται και η σκοπιμότητα της συστηματικής απαξίωσης του πολιτεύματος.
 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα και δυστυχώς δικαιωνόμαστε. Τώρα προειδοποιούμε όσους μετέχουν σε αυτή την σκανδαλώδη εκτροπή, ότι θα λογοδοτήσουν μέχρις ενός. Καλά θα κάνουν να μας πιστέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.