Στόχος τους είναι η Ελλάδα να μην τα καταφέρει ή να τα καταφέρει χωρίς τους Έλληνες και αυτό δεν θα τους το επιτρέψουμε

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΗΣΙΜΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

«Για τον υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση, είναι προφανές ότι είμαστε όλοι κακοήθεις κακοπληρωτές που ενώ έχουμε δεν πληρώνουμε τις εισφορές μας. Θεωρεί ότι στην Ελλάδα του 2013 και μετά από έξι εξοντωτικά χρόνια σκληρής ύφεσης το πρόβλημα θα λυθεί με ακόμα πιο αυστηρά μέτρα είσπραξης των οφειλομένων εισφορών στα ασφαλιστικά ταμεία.


Κατ’ αυτόν, δεν υπάρχει κρίση, δεν υπάρχει έλλειψη ρευστότητας, δεν υπάρχει οικονομικός και κοινωνικός αιφνιδιασμός των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων και αγνοεί επιδεικτικά τις δεκάδες προτάσεις για σοβαρές, ρεαλιστικές και κοστολογημένες ρυθμίσεις οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία από όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς και τα Επιμελητήρια των εμπόρων και των ελευθέρων επαγγελματιών.

Για τη συγκυβέρνηση της ντροπής, υπάρχουν μόνο αυστηρά μέτρα για κατασχέσεις και δημεύσεις περιουσιών, όπως άλλωστε επιθυμεί ο σχεδιασμός των δανειστών και της τρόικας. Είναι παραπάνω από προφανές το σχέδιό τους για άμεσο κλείσιμο επιχειρήσεων με αιφνίδιο θάνατο.

Στόχος τους είναι η Ελλάδα να μην τα καταφέρει ή να τα καταφέρει χωρίς τους Έλληνες και αυτό δεν θα τους το επιτρέψουμε!».


Σχόλια