Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Ο Γιώργος Ρωμανιάς στην Λιβαδειά...«Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης και αναμενόμενες εξελίξεις»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Λιβαδειάς με οδηγό την έμπρακτη στήριξη όλων των πολιτών που πλήττονται από την πολιτική εφαρμογής του Μνημονίου στη χώρα μας και στην προσπάθειά μας να είμαστε χρήσιμοι και ουσιαστικοί στην πληροφόρηση των πολιτών ,διοργανώνουμε ενημερωτική ημερίδα τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Βοιωτίας στη Λιβαδειά με θέμα:

«Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης και αναμενόμενες εξελίξεις»
Με ομιλητή τον έγκριτο νομικό και εργατολόγο κ. Ρωμανιά Γεώργιο.
Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και θα δοθούν απαντήσεις, για τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Η είσοδος είναι ελεύθερη .
Η Συντονιστική Επιτροπή Λιβαδειάς
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.