Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

Ραχήλ Μακρή: “Γελοίος ο Γεωργιάδης” (Βίντεο)

Επιμένει και τεκμηριώνει τον χαρακτηρισμό “φασιστάκο” που απέδωσε στον Άδωνι Γεωργιάδη, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, που απέδωσε στον Άδωνι Γεωργιάδη, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.
Μεταξύ άλλων, η κ. Ραχήλ δήλωσε: «Αυτή ήταν η απάντησή μου σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι γελοίος», χαρακτηρίζοντάς τον και «ανθρωπάκι».
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: 

http://www.kozan.gr/?p=131871#sthash.NyTTlggy.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.