Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Έντονη φημολογία για «δώρα» εκατομμυρίων σε Έλληνες αξιωματούχους!!

Υψηλόβαθμοι Έλληνες αξιωματούχοι φέρονται να έλαβαν 80 εκατ. ευρώ από ξένη φαρμακοβιομηχανία, για να διασφαλίσουν τη νομοθέτηση και εφαρμογή της συνταγογράφησης δραστικής ουσίας
Ογδόντα εκατομμύρια ευρώ φέρονται να κατέληξαν στις τσέπες δύο υψηλόβαθμων Ελλήνων αξιωματούχων, στη διάρκεια των δύσκολων -για την πλειοψηφία των πολιτών- χρόνων της οικονομικής κρίσης, ως «δώρο» για τις υπηρεσίες τους προς ξένη φαρμακοβιομηχανία.
Πρόκειται για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που συζητιούνται ωστόσο έντονα, προς το παρόν σε επίπεδο φήμης, οι οποίες όμως αν επαληθευθούν θα αποκαλύψουν μια μεγάλη σκευωρία σε βάρος της υγείας του ελληνικού λαού.
Σύμφωνα με τη φημολογία, μεγάλη ξένη φαρμακοβιομηχανία, η οποία ενδιαφερόταν διακαώς για την αλλαγή στο σύστημα συνταγογράφησης της Ελλάδας, φέρεται να πλησίασε τους δύο αξιωματούχους και να τους προσέφερε τεράστια χρηματικά ποσά. Ζητούμενο φέρεται να ήταν η νομοθέτηση και εφαρμογή του μέτρου της συνταγογράφησης με βάση μόνο τη δραστική ουσία, μέτρο στο οποίο έχουν εναντιωθεί κάθετα οι ιατρικές ενώσεις της χώρας.
Οι δύο αξιωματούχοι φέρονται να ανέλαβαν την αποστολή και να ανταμείφθηκαν απλόχερα από τη φαρμακοβιομηχανία για το «έργο» που της προσέφεραν: 50 εκατ. ευρώ ήταν η αμοιβή του πρώτου και 30 εκατ. ευρώ του δεύτερου, είναι τα ποσά που λέγονται στα «πηγαδάκια».
Ο πρώτος αξιωματούχος φέρεται να ανέλαβε δράση για να δρομολογηθεί η νομοθέτηση του μέτρου της συνταγογράφησης με βάση τη δραστική ουσία. Όταν πια ήταν νόμος του κράτους, έπιασε «δουλειά» ο δεύτερος αξιωματούχος, ο οποίος έπρεπε να φροντίσει για την εφαρμογή του μέτρου.
Η έντονη φημολογία επανήλθε στο προσκήνιο, μετά την αποκάλυψη σε διεθνή μέσα ενημέρωσης για πιθανούς χρηματισμούς κρατικών αξιωματούχων χωρών της Ανατολικής Ευρώπης από μεγάλη φαρμακοβιομηχανία, ισραηλινών συμφερόντων, που παράγει φθηνά γενόσημα.
ΠΗΓΗ http://www.newsbomb.gr/

http://ethnikosagwn.blogspot.gr/2013/11/blog-post_9215.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.