Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Μητσοτάκης διαψεύδει Άδωνι..απόλυση 1.370 γιατρών του ΕΟΠΥΥ μέχρι το τέλος του έτους

Στην έξοδο γιατροί του ΕΟΠΥΥ  
Η απόλυση 1.370 γιατρών του ΕΟΠΥΥ μέχρι το τέλος του έτους, που θα προκύψει από την κατάργηση ειδικοτήτων στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του οργανισμού την οποία έχει εισηγηθεί το υπουργείο Υγείας, αποτελεί -σύμφωνα με πληροφορίες....
του «Εθνους»- την εναλλακτική πρόταση της κυβέρνησης που θα συζητηθεί σήμερα μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και της τρόικας, με στόχο να προσδιοριστεί ο στόχος των 4.000 απολύσεων εντός του 2013.
Στη σημερινή κρίσιμη συνάντηση μεταξύ του Κυρ. Μητσοτάκη και των εκπροσώπων των δανειστών θα τεθούν επί τάπητος τα θέματα των 4.000 απολύσεων αλλά και του δεύτερου κύματος της κινητικότητας 12.500 υπαλλήλων, για τα οποία το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει καταθέσει συγκεκριμένο σχέδιο και διεκδικεί δίμηνη παράταση (μέχρι τον Μάρτιο του 2014) για την εφαρμογή του.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, περίπου 4.500-5.000 υπάλληλοι θα τεθούν σε κινητικότητα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, 5.000-5.500 από τον χώρο της Υγείας (ΕΟΠΥΥ και συγχωνεύσεις νοσοκομείων) και 2.500 από τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.