Το "success story" του Άδωνι..διαφήμιση σε IEK που κατηγορείται για κακούργημα...

Σας θυμίζουμε τι γράφαμε για τον Άδωνι Γεωργιάδη στις 8 Μαί.2013 ΕΔΩ

Ο Άδωνις τώρα διαφημίζει ιδιωτικά πανεπιστήμια ...
Δείτε απόσπασμα της ομιλίας του βουλευτού της Ν.Δ κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην τελετή αποφοίτησης του 2011 του Mediterranean College, μία από τις επιχειρήσεις του ομίλου Ξυνή.....


Με τη μόνη διαφορά ότι για το συγκεκριμένο όμιλο υπήρχαν από το 2010 δημοσιεύματα για χρέη εκατομμυρίων ευρώ προς το ελληνικό δημόσιο, ενώ ο όμιλος ελέγχονταν, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, για πλαστογραφία παραστατικών εις βάρος του δημοσίου. 
Παρόλα αυτά ο κ. Γεωργιάδης δεν πτοήθηκε.... Ο κ. Γεωργιάδης όμως δεν αναλώθηκε σε μια απλή ομιλία. Αν και βουλευτής δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τα κολλέγια. 
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να αναφέρει ότι παρέχουν πολύ καλύτερη εκπαίδευση από τα ελληνικά πανεπιστημία. 
Τόνισε ότι..:
Ως επί το πλείστον, τα κολλέγια παρέχουν καλύτερη εκπαίδευση από τα ελληνικά πανεπιστήμια...
Τα πτυχία των ιδιωτικών πανεπιστημίων είναι καλύτερα από αυτά των κρατικών.. 
Διαβάστε τώρα τι έγραφε το ΒΗΜΑ στις 3 Ιαν.203:
"
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου σε βάρος των υπευθύνων του Ομίλου Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Ξυνή για υπόθεση πλαστών ασφαλιστικών ενημεροτήτων που φέρονται να προκάλεσαν ζημιά χιλιάδων ευρώ στο Δημόσιο.

Η δίωξη που άσκησε η εισαγγελέας αφορά το αδίκημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως σε βάρος του Δημοσίου και στρέφεται κατά των Σοφοκλή Ξυνή, της συζύγου του Αθηνάς και της κόρης του Αικατερίνης, που είναι μέλη του ΔΣ του Ομίλου Ξυνή, ενώ παράλληλα εκδόθηκε διάταξη δημοσιοποίησης των ονομάτων των κατηγορουμένων, αλλά και διάταξη απαγόρευσης εξόδου τους από τη χώρα.
Η κατηγορία που απαγγέλθηκε -επισύρει ποινή ακόμη και ισόβιας κάθειρξης- αφορά όχι μόνο περιπτώσεις εισφοροδιαφυγής που φαίνεται να διαπιστώθηκαν σε εταιρίες του ομίλου, αλλά και είσπραξης επιδοτήσεων για εκπαιδευτικά προγράμματα που εξασφάλισαν οι κατηγορούμενοι μέσω πλαστών βεβαιώσεων ασφαλιστικών ενημεροτήτων, τις οποίες εξασφάλισαν οι κατηγορούμενοι από υπηρεσίες του ΙΚΑ. (03/01/2013 TO BHMA)"


Υ.Γ
Αυτά είναι...
Το "success stoty" του Άδωνι..διαφήμιση σε IEK που κατηγορείται για κακούργημα...

Σχόλια