ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ: Οι...''κροίσοι Ομογενείς'' της Hellenic Ιnitiative (''Ελληνική Πρωτοβουλία'')..έβαλαν... φακέλους στα τραπέζια ζητώντας από τον κόσμο ''να δώσει ότι έχει ευχαρίστηση'' γιά την Ελλάδα!

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ:
 ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ''γαίδούρια''... Που πουλάτε ψεύτικες ελπίδες στους απελπισμένους 'Ελληνες γιά δήθεν ''επενδύσεις'', γιά να κάνετε ''φιγούρες''. Ντροπή σας ''γαίδούρια'', που παίζετε με τον πόνο της εξαθλιωμένης Ελλάδας. Nτροπή και στα εμμετικά ΜΜΕ που προβάλουν τους ''παπατζήδες''
Αντί γιά ''επενδύσεις στην Ελλάδα'', όπως διαφημιζόταν, τα ''γύρισαν'' σε... ''φιλανθρωπίες''


Ε Ξ Ε Υ Τ Ε Λ Ι Σ Μ Ο Σ
Οι...''κροίσοι Ομογενείς'' της Hellenic Ιnitiative , που ΘΑ έκαναν... ''μεγάλες επενδύσεις'' στην Ελλάδα και άλλα γραφικά, στην εκδήλωση-δείπνο, 3 Οκτωβρίου στο Μανχάτταν, με την παρουσία Σαμαρά, έβαλαν... φακέλους στα τραπέζια ζητώντας από τον κόσμο ''να δώσει ότι έχει ευχαρίστηση'' γιά την Ελλάδα!
(Mαζί τους, το γνωστό ''φιλοχρήματο αρπακτικό'' Μπιλ Κλίντον και η Γιάννα, η οποία πλήρωσε τα έξοδα του δείπνου)

Το ''χλιδάτο'' δείπνο των...''κροίσων-επενδυτών'' έγινε, το ερώτημα παραμένει: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ''ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ'';
Γιά 14 μήνες τα ίδια και τα ίδια... Από ''δηλώσεις'' και ''εκδηλώσεις'' και ''παραμύθια'' πάμε πολύ καλά.
Τα λόγια ''συμπάθειας'', του κάθε φιλοχρήματου Μπιλ Κλίντον, δεν έχουν αξία, ούτε λύνουν τα τεράστια προβλήματα της Ελλάδας.

 
''Κοσμικά δείπνα'' στο Μανχάτταν με ''παπατζήδες'', που ΘΑ κάνουν ''επενδύσεις'' στην Ελλάδα, αλλά αυτές ΔΕΝ γίνονται ποτέ... (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Νομίζουν ότι ομιλούν σε... ''κάφρους'', που δεν ξέρουν τι γίνεται στην Ελλάδα
Οι Ομογενείς ανησυχούν και αναρωτιούνται:
Αντ. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος ήρθαν στις ΗΠΑ γιά να μας ''τρελάνουν'';

Το μόνο υπαρκτό... ''πρωτογενές πλεόνασμα'', είναι η ακατάσχετη ''μπουρδολογία'' τους γιά ''εντυπωσιασμό'' αφελών ψηφοφόρων στην Ελλάδα

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ''Η Ελλάδα είναι η 30η οικονομική δύναμη στον κόσμο''
ΣΑΜΑΡΑΣ:
''Η Ελλάδα έχει ισχυρή, σταθερή κυβέρνηση και εξελίσσεται σε χώρα προσέλκυσης της επιχειρηματικότητας''
(Οι δηλώσεις τους έγιναν σε ''προεδροπαράγοντες της Ομογένειας'' στο γενικό Προξενείο στη Νέα Υόρκη, 24 και 29 Σεπ. '13 αντίστοιχα)
Την  επόμενη ημέρα, 30 Σεπ., ο πρωθυπουργός δήλωσε στο American Jewish Committee (Νέα Υόρκη): ''Η κατάσταση στην Ελλάδα, συγκρίνεται μόνο με την κρίση στην Αμερική την δεκαετία του 1930''


http://www.kalami.net/

Σχόλια