ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝ ΠΑΡΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

παρον παραγραφηolympiada 

…όλοι είδαμε πριν από λίγες ημέρες, το φέρετρο του ναζί εγκληματία να πηγαινοέρχεται από πόλη σε πόλη στην Ιταλία, αφού κανείς δεν ήθελε να δώσει δύο μέτρα Γης στην σορό αυτού που την μόλυνε.

Στην Ελλάδα δυστυχώς η Νυρεμβέργη δεν ήλθε ποτέ. Αυτός ο περήφανος λαός στον οποίον η Ευρώπη οφείλει την ελευθερία της, καθοδηγούμενος από γερμανόδουλα καθάρματα που έντεχνα διασκορπίστηκαν στα δύο στρατόπεδα, αντί να διεκδικήσει, αλληλοσφάχτηκε.

Αντί να κυνηγήσει τους υπανθρώπους που τον διέλυσαν, κυνηγούσε αδελφός τον αδελφό. Αντί να ψάξει στα πέρατα του κόσμου για να εντοπίσει και να προσάγει τους σφαγείς του, έγινε ο ίδιος σφαγέας του εαυτού του. Την ίδια στιγμή που ακόμα και σήμερα, οι απελευθερωμένοι λαοί οδηγούν στο εδώλιο ναζιστικά απολιθώματα για να λογοδοτήσουν. Είναι οι λαοί που κρατούν την τιμή τους. Αυτή που εμείς απωλέσαμε βαναυσα μετά το 1945.

Αντί να είμαστε θριαμβευτές, χύσαμε αδελφικό αίμα από τον ολέθριο διχασμό. Μα και νωρίτερα, αντί να μιμηθούμε τους Αρμένιους που ως λιοντάρια εντόπιζαν και εκτελούσαν κάθε έναν από τους τούρκους σφαγείς τους, ανεχθήκαμε Μεταξάδες και Βενιζέλους να τιμούν τον υπανθρωπο Κεμάλ στα ιερά μας χώματα. Πάλι γονατισμένοι από τον διχασμό.

Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτοί που έμειναν ατιμώρητοι, εξακολούθησαν να κυβερνούν πάνω στις στάχτες και το αίμα των Ελλήνων. Η πατρίδα παραδόθηκε πάλι στους ούνους, ενώ οι ένοχοι αντί να είναι στο εδώλιο, φτιάχνουν “ελιές” πλούσιοι και ανενόχλητοι, αντί να κάνουν παρέα στον Τσοχατζόπουλο. Και τώρα, που από τις ενέργειες ηρωϊκών ανθρώπων αποκαλύφθηκαν μερικώς τα εγκλήματα της συμμορίας Παπανδρέου, έχει αρχίσει μία παραφιλολογία για την δήθεν παραγραφή τους, στην σκιά του νέου διχασμού.

20131018-132959.jpgΟ πάντα γελαστός μα γελασμένος λαός, είναι πλέον μόνο γελασμένος. Πάλι διχάζεται από τους βαρώνους αλλά και τις ιδεοληψίες του, έτοιμος για νέα αλληλοσφαγή, με δήθεν εθνικόφρονες που ξιφομαχούν με φαντάσματα (κάτω από τον σαρδόνιο σχεδιασμό “φυτευτών” που αμοίβονται με ισλαμοφασιστικό χρήμα) και από την άλλη δήθεν δημοκράτες, καθοδηγούμενοι από ινστρούχτορες χρεοκοπημένων γερμανικών ιδεολογιών και ελεγχόμενοι από βαρώνους που χρηματοδοτούν τα μέσα τους παλι από ισλαμοφασιστικό χρήμα. Και ο τσέτης δίπλα να ακονίζει τα μαχαίρια του, ενώ ο εξαθλιωμένος Έλληνας ψάχνει το “κεφάλαιο” ή τον “εβραίο”.

Για πρώτη φορά στην ιστορία η δικαιοσύνη καθορίζει το μέλλον της πατρίδας σε τέτοιον βαθμό. Για πρώτη φορά ένα παντοδύναμο πολιτικό κάθαρμα οδηγήθηκε ενώπιον της, παρά τις “φιλότιμες” προσπάθειες “συμβούλων δικηγόρων” και εμπλεκομένων βουλευτών να φυγαδευθεί.

Εάν η δικαιοσύνη αποφανθεί υπέρ της παραγραφής, ανοίγει τις πύλες της κολάσεως για ολόκληρο τον Ελληνισμό.

Εάν η δικαιοσύνη τον φυγαδεύση, δίνει το πράσινο φως για τον εμφύλιο και τον νέο εθνικό ακρωτηριασμό.

Δεν είναι υποκειμενική άποψη, η ιστορία διδάσκει και για το γένος μας είναι αμείλικτη. Όποτε η Ελλάδα γνώρισε τις μεγάλες τραγωδίες, είχε προηγηθεί η απόλυτη κατάρρευση των θεσμών. Έπειτα ο εμφύλιος και τέλος ο όλεθρος.

Η δικαιοσύνη λοιπόν είναι ο τελευταίος θεσμός που στέκεται όρθιος έστω και λαβωμένος από συγκεκριμένους κακούργους και επίορκους λειτουργούς. Από “κατ’ οίκον” ανακρίτριες και άλλες που φυγαδεύουν δολοφόνους για να συνεχίσουν να μοιράζουν βαλίτσες από το εξωτερικό μαζί με τους δικηγόρους τους. Την ίδια στιγμή που οι Πεπόνηδες απομακρύνονται, λοιδορούνται, εκβιάζονται, από κονδυλοφόρα καθάρματα.

Εάν όμως πέσει ολοκληρωτικά και το τελευταίο προπύργιο, δεν θα υπάρχει επιστροφή. Σταθείτε στο ύψος σας και σηκώστε το ξίφος αμείλικτα στα κεφάλια των ενόχων. Ειδ’ άλλως, θα πέσει στα κεφάλια των παιδιών σας, των παιδιών της Ελλάδας.

Επιλέξτε τον τρόπο που θα σας γράψει η ιστορία. Παρά την πλάνη του αυτός ο λαός, τον εφιάλτη παρότι κύριο όνομα, τον γράφει με μικρό “ε” εδώ και 2500 χρόνια.

Σχόλια