Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Χωρίς Αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού το Λ.Σ (?)

Ανακοινώθηκαν χθες τα αποτελέσματα για την κατάταξη των Αξιωματικών Λ.Σ!!! Εδώ
Πολύ καλά τα κατάφεραν πάλι οι ...... νοήμονες του Σώματος. Εκπληκτική η μέθοδος εισαγωγής για τους Αξιωματικούς προελεύσεως Ε.Ν. 

Έντεκα θέσεις εμπορο/πλοιάρχων-μηχανικών έμειναν πάλι κενές. Άλλες τόσες από τον προηγούμενο διαγωνισμό, (κλικ) συνολικά 20 θέσεις!!
Να δούμε ποιοί θα ταξειδεύουν τα σκάφη σε μια τριετία. Πλοίαρχοι & Αντιπλοίαρχοι Λ.Σ ή απόφοιτοι πανεπιστημιακών-πολυτεχνικών σχολών? 
Καλά έπραττε ο Η.Σ & τους εκπαίδευε στα ΠΛΣ, τώρα όμως..... Και δεν έχει & κανένας εκ του εμπορικού μπαμπά ή μπάρμπα "εκλεκτό" στέλεχος της ....... Κορώνης, ώστε να διεκδικήσει δικαστικώς τα αυτονόητα!!

Με (πικρούς) Θαλασσινούς Χαιρετισμούς,
Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.