"Όλα τα 'χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε"....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"Όλα τα 'χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε". Λίγο πολύ αυτή την σοφή λαϊκή παροιμία μας θυμίζει σε αυτούς τους ζοφερούς οικονομικά καιρούς ο Μύλος των Ξωτικών που θα διοργανωθεί και φέτος στον Μύλο Ματσόπουλου.
Και εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε.
Ασφαλώς ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ θέλουμε την ανάπτυξη, την προβολή του τόπου μας, την ποιοτική ψυχαγωγία των πολιτών και την προσφορά θέσεων εργασίας αλλά...όλα αυτά όχι σε βάρος της διαφάνειας, της ανάγκης κάθε πολίτη να περάσει με την οικογένειά του λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και διασκέδασης όπως και του σεβασμού στο ιστορικό-βιομηχανικό μνημείο του Μύλου αλλά και στο περιβάλλον.
Θέλουμε και υποστηρίζουμε τον Μύλο των Ξωτικών αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε και κριτική σε οποιαδήποτε αυθαιρεσία και αισθητική παραφωνία υπάρξει στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης και ασφαλώς καταδικάζουμε την προκλητική νοοτροπία του Διευθύνοντος Συμβούλου του e-Trikala Οδυσσέα Ράπτη που πρώτα παρεμβαίνει στον χώρο και μετά δίνει κάποιες υποτυπώδεις εξηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κύριος αυτός πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι είναι υπάλληλος του Δήμου, πληρώνεται από τον Τρικαλινό δημότη, διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα και πρέπει να δίνει σαφείς και καθαρές απαντήσεις για τον προϋπολογισμό και το στήσιμο της εκδήλωσης και στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στην τοπική κοινωνία που ακόμα απορεί με το έλλειμμα της προηγούμενης χρονιάς παρά την αύξηση των επισκεπτών, του ενοικίου για κάθε περίπτερο και του χώρου που κάλυπτε η εκδήλωση. Περίεργα πράγματα...
Εν ολίγοις, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ζητάμε -να υπάρξει ειδική μέριμνα για τους άνεργους και φτωχούς πολίτες που θα επισκεφθούν τον Μύλο των Ξωτικών και να μην είναι μια κερδοσκοπική-στυγνά εμπορική εκδήλωση για την οικονομική αφαίμαξή τους -αναλυτική και καθαρή παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων -όσο το δυνατόν λιγότερες και αυτές ήπιες παρεμβάσεις στον χώρο -να αποφευχθούν οι περιττές, κιτς και πολυέξοδες μπουζουκοφανφάρες της προηγούμενης χρονιάς και να γίνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα αναβαθμίζουν την αισθητική των πολιτών.
Παρακολουθούμε με πραγματικό ενδιαφέρον αλλά και με τις θεμιτές επιφυλάξεις μας την όλη διοργάνωση και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής



Σχόλια

  1. Συμφωνώ απόλυτα !
    Τα Ξωτικά οφείλουν να υποστηρίζονται μεταξύ τους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.