Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Για να μην ξεχνάμε...Ο Βενιζέλος αγαπάει τους στρατωτικούς..1 σχόλιο:

  1. ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ....ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ;ΤΑ 27000ΔΡΧ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΩ ΕΛΕΦΑΝΤΙΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!ΑΝΩΜΑΛΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ..... ΕΜ...ΔΕΝ ΗΛΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΜΕ 7-8 ΜΠΟΦΟΡ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..... ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ ΜΑΣΟΝΕ....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ...ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!!!!!ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΗΗΗΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.