Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Κ. Σαμαρά...Είσαστε απλά ΑΠΩΝ

Γραμματεία Μεταναστευτικού Ανεξαρτήτων Ελλήνων

20-10-2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Κύριε Πρωθυπουργέ μετά την προδοσία της Πατρίδας μας και το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, αποφασίσατε να δώσετε και δικαίωμα ψήφου στους εισερχόμενους λαθρο-έποικους
φονταμενταλιστές ισλαμοφασίστες, φοβούμενος την βέβαιη πλέον ήτα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές;;; Συγχαρητήρια κύριε Σαμαρά η ιστορία απλά δεν θα σας αναφέρει γιατί είσαστε ανύπαρκτος σαν Έλληνας και σαν Πρωθυπουργός.!!! Είσαστε απλά ΑΠΩΝ

Κατσούρης Ιωάννης
Γραμματέας Μεταναστευτικού
Ανεξαρτήτων Ελλήνων

1 σχόλιο:

  1. Ρε παιδιά εκεί στους ΑΝΕΛ πότε έγιναν όλα αυτά ?
    Μπορούμε να δούμε κανένα νόμο, καμμία ανακοίνωση ή οτιδήποτε άλλο που να τεκμηριώνει όλα αυτά ....
    Που είναι αυτή η γραμματεία τεκμηρίωσης για να τα αποδείξει. Η δεν είναι γραμματεία τεκμηρίωσης αλλά γραμματεία προπαγάνδας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.