Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Η Ραχήλ Μακρή στην Λουκίλα Καρρέρ και τη Λίτσα Θεοφάνους‏

Τη βουλευτή Κοζάνης των ΑΝ.ΕΛ. κ. Ραχήλ Μακρή φιλοξένησαν η Λουκίλα Καρρέρ και η Λίτσα Θεοφάνους στην τηλεόραση της Ζούγκλας και την εκπομπή «Με το Λι και με το Λάμδα».
«Δέχτηκα απειλές ακόμα και για τη ζωή μου» είπε η κ. Μακρή «όταν κατέθεσα ερώτηση τον περασμένο Αύγουστο στην Βουλή σχετικά με την κατασκευή του αεροδρομίου της Πάρου.

Τότε επικοινώνησε μαζί μου άτομο γνωστό που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί και απείλησε την ζωή μου με την δικαιολογία ότι βάζω εμπόδια στη δημιουργία του νέου αεροδρομίου».

Η κ. Μακρή αναφέρθηκε και σε άλλα «πυρά» που έχει δεχθεί κατά την σύντομη διάρκεια της κοινοβουλευτικής της θητείας με αποκορύφωμα εκείνα από το «εσωτερικό των ΑΝ.ΕΛ» που την πόνεσαν περισσότερο.


Ακούστε την εκπομπή:
Επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.