Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Πάνος Καμμένος: οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όσους μεσάζοντες και να βάλει και όσο και αν κλάψει γονυπετής, πάλι δεν θα αποσύρουμε αυτή τη φορά την αγωγή..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΤΑ ΝΕΑ»

Ο καταδικασμένος για συκοφαντική δυσφήμιση, εκδότης,
Ο συνέταιρος και χρηματοδοτούμενος από κοινό λογαριασμό με τον προφυλακισμένο Ρέστη, εκδότης,
Ο μόνος εκδότης παγκοσμίως, που στις 21 Ιουνίου 2009 στην εφημερίδα του είχε εκτενές ρεπορτάζ για τη συνάντηση Καραμανλή - Ερντογάν που δεν έγινε ποτέ,


Ο κουμπάρος του υπουργού Τύπου της Χούντας, Σταματόπουλου, εκδότης,

Ο λαμβάνων δάνεια σε εποχή κρίσης, άνευ εγγυήσεων, εκδότης,

Ο πατέρας του πρόξενου της Ελλάδας στην Κύπρο κατά τη διάρκεια των ελληνοποιήσεων στις εκλογές του 2000, εκδότης,

Ο πατέρας του πρόξενου της Ελλάδας στη Γερμανία κατά τη διαφυγή Χριστοφοράκου, εκδότης,

Ο χρήστης του πολυτελούς γιοτ 80 ποδιών Best ten σε offshore που διερευνάται, εκδότης,

Ο διαχειριστής τουλάχιστον έως το 1996 της εταιρείας Royal στον φορολογικό παράδεισο των νήσων Cayman, εκδότης, σήμερα ασχολείται με την ενοικίαση των γραφείων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έναντι 6.000 ευρώ το μήνα.

Η έρευνα της εφημερίδος σταματά λίγα μέτρα πριν από τη διασταύρωση Αμφιθέας και Λεωφόρου Συγγρού, όπου η Νέα Δημοκρατία - της οποίας βουλευτής είναι ο γιος του - που ενοικιάζει από τον πτωχευμένο Βωβό αντίστοιχο κτίριο προς 95.000 ευρώ το μήνα, σε αντιστοιχία των τετραγωνικών των γραφείων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε τιμές Σαμαρά – Βωβού το μίσθωμα θα ανήρχετο σε 32.800 ευρώ το μήνα.

Ευχόμεθα λόγω της ιδιαιτέρας σχέσεώς του με την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους που υπήρξε διοικητής, ο Θεός να τον συγχωρέσει.

Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όσους μεσάζοντες και να βάλει και όσο και αν κλάψει γονυπετής, πάλι δεν θα αποσύρουμε αυτή τη φορά την αγωγή και θα εκτελέσουμε τις αποφάσεις.

1 σχόλιο:

 1. Ωραία η ανακοίνωση αλλά ας δούμε και το δημοσίευμα (καθώς το μπλογκ "ξέχασε" να το ανεβάσει) για να ξέρουμε τι ακριβώς έχει γραφεί στο link
  http://www.tanea.gr/news/politics/article/5049773/kammenos-kernaei-kammenos-pinei/

  Προσωπικό θα συμφωνήσω με τον "αρχηγό" οτι η μίσθωση είναι νόμιμη.
  Είναι όμως ηθικό να δίνουμε (έστω και με νόμιμη διαδικασία) χρήματα σε πρώτου βαθμού συγγενικό μας πρόσωπο ?
  Είναι ηθικό τη μία μέρα να λέμε ότι λέμε για τη φορολογία ακινήτων http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2013/10/blog-post_1596.html και την άλλη να διαπιστώνεται οτι "πριμοδοτούμε" (νόμιμα) το συγγενικό μας περιβάλλον ?
  Είναι ηθικό να τα δίνουμε στο σόι και όχι σε έναν αλλο φουκαρά έλληνα που έχει ανοίκιαστο το ακίνητό του που το κράτος το χαρατσώνει ?

  Αλλά ξέχασα τη ρήση του μέγιστου πολιτικού ηγέτη "οτι είναι νόμιμο είναι και ηθικό". Αυτου τού μέγιστου ηγέτη υπουργός και βουλευτής δεν ήταν ο "αρχηγός". Πως τώρα να αρνηθεί το ίνδαλμά του ?

  Και κάτι για τον διαχειριστή του μπλόγκ τον κ. Παπασπύρο γραμματέα τεκμηρίωσης των ΑΝΕΛ.

  Αν αγαπητέ Μπάμπη η ενοικίαση ακινήτου συγγενούς του συγγενή του συγγενή προέδρου κόμματος σε κρατική (τότε) τράπεζα είναι "ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ" τότε τι έχεις να πείς για τα πιό πάνω ?
  Σου θυμίζω το σχετικό σου δημοσίευμα http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/09/blog-post_164.html για να το θυμιιθείς και εσύ και οι όποιοι αναγνώστες σου.

  Τέλος έκπληξη ινστιτούτο η ΑΝΕΛ και μάλιστα επιδοτούμενο !!!!!

  Ας δουν λοιπόν οι αναγνώστες τι είναι αυτο το ινστιτούτο στο http://igmea.gr/ και ας θυμηθούν ανατρέχοντας σε παλιές αναρτήσεις ποια είναι η θέση των ΑΝΕΛ και η δική σου για τις διάφορες ΜΚΟ και Ινστιτούτα ....

  Τέλος, όταν βγαίνει κάτι στη φόρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να αμυνθεί, εφόσον κρίνει οτι θίγεται, με νομικές διαδικασίες. Το να αμύνεται όμως κάνοντας ρελάνς με καταγγελίες δεν είναι τουλάχιστον κομψό και θεωρώ ότι χάνει και το όποιο δίκιο έχει. Πιστεύω ότι πιό λογικό θα ήταν μια ανακοίνωση διαψευσης, γνωστοποόντας παράλληλα τη προθεσή του προσφυγής στη δικαιοσύνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.