Πάνος Καμμένος; μαζί με την δημόσια και ιδιωτική περιουσία..καταργείται και ο πυλώνας των Ενόπλων Δυνάμεων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ALPHA 9,89 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΠΥΡΟ ΧΑΡΙΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
«Ο φόρος είναι το τίμημα που πληρώνει στο κράτος ένας πολίτης που έχει εισόδημα, πληρώνει το μερίδιό του. Μέχρι σήμερα οι φόροι καταλογίζονταν σε εκείνους που έχουν ένα εισόδημα. Αν έχεις ένα ακίνητο το οποίο το εκμεταλλεύεσαι και ενοικιάζεται είναι φυσιολογικό να πληρώνεις φόρο. Δεν είναι φυσιολογικό για εμάς να πληρώνεις 45% φόρο αν είσαι στην ανώτατη κλίμακα.


Από εκεί και πέρα όμως με το νέο φόρο τον οποίο έχει φέρει σε δημόσια διαβούλευση η κυβέρνηση - ποια δημόσια διαβούλευση, το έχει προσυμφωνήσει, το έχει καταθέσει και το έχει υπογράψει προς την τρόικα - εδώ φορολογούνται πλέον τα κλειστά οικήματα, φορολογούνται τα αγροτεμάχια, φορολογούνται τα ποιμνιοστάσια, φορολογούνται οι αγρότες και όχι απλώς φορολογούνται, αλλά με την κατάργηση ουσιαστικά της προστασίας της πρώτης κατοικίας πάμε σε κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας.

Είναι αυτό που εμείς, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, το είπαμε από τη πρώτη στιγμή, ότι η τρόικα σε συνεργασία με τους εδώ συνεργούς της έχει σκοπό τρία πράγματα: την κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας, τη βλέπουμε να επέρχεται. Κανείς πλέον δεν θα μπορέσει να πληρώσει, εγώ πιστεύω ότι πάνω από το 80% των πολιτών αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πληρώσουμε και προσέξτε όταν βγαίνει στο σφυρί η περιουσία, επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τους φόρους, δε βγαίνει στην αντικειμενική αξία που φορολογεί το κράτος τον φορολογούμενο, αλλά στο εν τρίτον της αντικειμενικής αξίας που μέχρι τώρα από ότι φαίνεται από τους πλειστηριασμούς που γίνονται ούτε αυτό το πιάνει.

Άρα έχουμε μια άδικη φορολογία σε πολίτες που δεν έχουν εισόδημα με σκοπό τη δήμευση, λοιπόν, της ιδιωτικής περιουσίας, η δημόσια περιουσία παραδίδεται και παραδίδεται για ένα κομμάτι ψωμί και καταργείται και ο τρίτος πυλώνας της υπόστασης ενός κράτους, ο πυλώνας εκείνος που προστατεύει την ιδιωτική και τη δημόσια περιουσία, που είναι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας».

Σχόλια

  1. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τη τελευταία παράγραφο και προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει να πεί ο ποιητής.
    Πραγματικά αναρωτιέμαι τι σχέση εχει η φορολογιά ακινήτων και oi δημεύσεις (!) με τις ένοπλε δυνάμεις ?
    Εκτός και η λογική πλέον είναι του στυλ : Το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυφύλακας είναι όργανο. Αρα ο αστυφύλακας είναι μπουζούκι .....
    Θα ήθελα λοιπόν να μας θυμίσει ο αγαπητός Μπάμπης (ως παλίο στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων) ποια είναι η αποστολή των ενόπλων δυνάμεων. Να μας πεί επίσης, αν πιστεύει σε αυτά που λέει ο "μεγάλος τιμονιέρης", πως τεκμηριώνονται ολα αυτά και από που προκύπτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.